Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podzim se nezadržitelně blíží a televizní stanice se pomalu připravují na boj o přízeň televizních diváků. Česká televize letos vsadí opět na osvědčený formát StarDance. Super.cz se podařilo vypátrat první hvězdné jméno, které ozdobí už pátou řadu populárního televizního formátu.

Podle našich informací si na konci prázdnin taneční obuv obuje populární herečka Dana Morávková (52). „Sestava účinkujících ještě v tuto chvíli není kompletní, paní Morávková si však s tvůrci pořadu už plácla. Z nabídky měla pochopitelně velkou radost,“ sdělil nám zdroj z Kavčích hor.

Tvůrci taneční soutěže tak po letech vyslyšeli přání mnoha diváků a fanoušků společenského tance. „Již v minulých letech probíhaly ankety, koho by si diváci ve StarDance přáli. Nejčastěji se objevovalo právě jméno Dany Morávkové a Lucie Vondráčkové,“ dodal zdroj.

Jak se sympatické Daně Morávkové povede, je v tuto chvíli těžké odhadnout. Není však pochyb, že bude díky svým pohybovým schopnostem, zálibě v choreografii a taky krasobruslařským zkušenostem z mládí jednou z horkých favoritek na post Královny tanečního parketu. Držíme palce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám