Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Herčíková má buď štědrého manžela, nebo je velmi šetřivá. Na poslední akci, kde se objevila, totiž předvedla záviděníhodný styling za desítky tisíc korun.

V luxusním outfitu, který se skládal z bílých šatiček doplněných o bleděmodrou kabelku za 35 tisíc a botičky na klínku za bezmála 16 tisíc, Katka dorazila na poslední klapku seriálu České televize Ententýky.

Zahrála si v něm jednu z hlavních postav, bývalou modelku Nikol. Ve zličínském ateliéru, kde se akce konala, si nejen o stylových doplňcích popovídala se čtveřicí stejně okouzlujících dam, které jí v seriálu sekundují - Jitkou Schneiderovou, jež se představí v roli novinářky Ute, Lucií Zedníčkovou, která dorazila ve zbrusu novém skvělém účesu, a zahrála si fotografku Johanu, Zuzanou Kajnarovou, která si střihla „bioženu“ Barboru a Kristýnou Kociánovou, jež ztvárnila kuchařku Arnoštku.

Reklama

Další články

Načítám