Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický slovenský producent Jaro Slávik (49) podle všeho bude fungovat jako porotce talentové soutěže Česko Slovensko má talent dále.  Na věci nic nezmění ani fakt, že v mládí natočil gay porno. Hříchy minulosti Slávikovi dveře v televizi nezavřou.

„Během prvních dvou sérií talentové show Česko Slovensko má talent se Jaro Slávik projevil jako skvělý porotce. Svými provokativními soudy a vytvářením kontroverzních situací všechny přesvědčil o tom, že roli porotce výborně zvládá, proto s ním počítáme i do dalšího pokračování show,“ vyjádřil se pro Super.cz tiskový mluvčí FTV Prima Marek Winkler.

Také Slávikovi krajané drží se známým producentem basu. „Jara Slávika jsme angažovali do první show Česko Slovensko má talent jako akceptovaného hudebního producenta, který ve svých 35 letech v naší show prezentoval vyhraněný názor na výkony soutěžících," nechal se slyšet mluvčí Jojky Jozef Gogola.

Jaro Slávika tedy budeme nadále vídat po boku Lucie Bílé coby neoblomného porotce v talentové soutěži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám