Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouholetou pověst baculky zřejmě již brzy bude moci pověsit na hřebík herečka Kirstie Alley (60). Díky své úspěšné účasti v taneční soutěži Dancing With The Stars, která v USA běží již více než měsíc a především díky fyzicky náročným tréninkům se jí už podařilo zhubnout neuvěřitelných dvacet kilogramů. Herečka tak pomalu ztrácí své pověstné oblé tvary.

Skutečnost, že Alley již řadu let bojuje se svou váhou, není žádným tajemstvím. Sama herečka před začátkem soutěže uvedla, že by ráda zhubla právě 20 kilogramů. To se jí již podařilo. Každý další kilogram je proto pro ni úspěchem navíc. Tvrdá dřina, které ji den co den podrobuje její taneční partner Maksim Chmerkovskij se tak opravdu vyplatila.

Kirstie je bezpochyby největší hvězdou letošní série pořadu Dancing With The Stars a všichni její vystoupení pokaždé sledují s velkým očekáváním. Největší překvapení na diváky čekalo po prvním  tanci, kdy si s Maksimem střihla senzační cha-chu. Všem přítomným předvedla, jak ladně a zároveň sexy se dokáže na parketě pohybovat.

Spolu se stále dokonalejším tanečním uměním a ztracenými kilogramy se přímou úměrou zvyšuje i hereččino sebevědomí. Stále častěji se obléká do sexy šatů kopírujících postavu a její Twitter zdobí řada pozitivně laděných hlášek. Přestože již nyní Kirstie vypadá výborně, má v plánu i nadále hubnout. Snad se u ní po skončení náročných tanečních tréninků neobjeví všemi obávaný jo-jo efekt.

Reklama

Další články

Načítám