Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na TýTý se to opět hemžilo nevkusnými hadříky. Přestože ruku k dílu dali naši věhlasní návrháři, dopadlo to strašidelně. Jedinými ženami, které večer svými outfity zachránily, byly topmodelka Daniela Peštová (53) a herečka Lucie Vondráčková (44).

Modely na TýTý pro Super.cz ohodnotil jeden z našich nejlepších stylistů, osobní poradce Simony Krainové (51) či Kateřiny Kristelové (44) Jan Pokorný.

"O tom, že herečka Dana Morávková může za parádu utrácet, svědčí hodinky luxusní značky Cartier, jež se skví na jejím levém zápěstí. Tím nepochopitelnější je zbytek outfitu. Kombiné a na něm kaftan, který budí dojem, že Dana po ranách sečnou zbraní těžce krvácí. Boty jako z barrandovského fundusu, laciné psaníčko a ještě zoufalejší bižuterie. Brutální make-up a manikúra. Morávková by měla investovat především do rady odborníka," říká Pokorný.

Za šílený model označuje i šaty Ivany Gottové (48). "Kdyby Ivana utrácela statisíce za róby od světových návrhářů, jistě by se jí dostalo kritiky za to, jak roztáčí manželovo jmění. Vrozená skromnost, se kterou si půjčuje šaty od lokálních návrhářů, jí zase vynáší pověst módního slona v porcelánu. Tu výběrem oranžového pouzdra s krajkovou aplikací bohužel jen potvrdila. Jak z toho ven? Místo zprofanovaných jmen a jejich provinčních kreací vsadit například na nové, mladé tvůrce, kteří by po šanci »oblékat Gottovou« drapli všemi deseti, a Ivaninu nudnou image by jistě radikálně osvěžili," říká stylista.

Model Terezy Černochové (40) z dílny Josefa Klíra stylistu Pokorného doslova vyděsil. "Josef Klír, Terezin oblíbený návrhář, sám sebe označuje za módního guru, který rozumí ženám. Pokud z jeho dílny pochází i tento přelud, pak netuším, jakým jazykem on a jeho fanynky hovoří. Šaty sešité z krajkového negližé, tahací harmoniky a saténového županu nejen že jsou skutečně zoufalým pokusem o extravaganci, ale navíc zpěvačku činí ještě kredencióznější, než ve skutečnosti je," dodal.

Reklama

Další články

Načítám