Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejpopulárnější teenagerka v Česku Ewa Farna (30), která nedávno konečně dosáhla plnoletosti, ale přesto nemá přístup ke svým miliónům, se rozhodla radikálně změnit vizáž. Dívka, která se před časem rozešla s idolem všech dívek a žen Tomášem Klusem, patrně už dál nechce být sama, a tak se možná rozhodla dát svým ctitelům nový impuls. A taky chce, aby jí to ve Varšavě, kam se hlásí na právnickou fakultu, opravdu slušelo.

Ewa se s novou image objevila v dalším dílu cyklu Legendy televizní zábavy s podnázvem Ostravský trhák, jenž televize Barrandov odvysílá v pondělí 16. dubna. Mladičká zpěvačka říká, že na rodiče si nemůže stěžovat, dodnes u nich má dokonalý servis, přesto ale zvláště k tvrdému otci má jednu zásadní výtku.

„Táta už se mnou přestal jezdit na koncerty, už mě pouští s kapelou v dodávce. Když se mnou jezdil, byl ke mně vždycky přísný. Přišla jsem z koncertu úplně vyřízená do šatny, kde jsem měla patnáct minut na to, abych se připravila na autogramiádu a v těch patnácti minutách mi taťka stihl přečíst ze svých poznámek výtky ke koncertu,“ vzpomíná na drsný otcův dril Ewa. A i když si změnila barvu vlasů, sama se dušuje, že kvůli chlapům to není. Prý je ráda, že má před maturitou čistou hlavu. Farnou dokonce už v sobotu čekaly přijímačky na práva v Praze, za čtrnáct dní ale pro jistotu zkusí ještě i stejnou fakultu v polské Varšavě.

„Když na škole zjistím, že právničina pro mě není, že nejsem schopná pochopit to logické propojení, že jsem tupá, tak zůstanu u zpívání. Ale chtěla bych to zkusit,“ vysvětluje překvapivý zájem o obor plný paragrafů a právních kliček. Hluboce věřící Ewa, která se chlubí s tím, že její koncerty jsou v souladu s Desaterem přikázání (přestože nedávno na jednom ukázala víc, než chtěla), se patrně v dětství málo dívala na show Rowana Atkinsona alias Mr. Beana. Jinak by totiž věděla, že všichni právníci přijdou do pekla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám