Hlavní obsah
Článek

Helena Vondráčková (76) se už pomalu začíná chystat na svoje červnové pětašedesátiny. "Chystám se uspořádat setkání s přáteli a tentokrát určitě nebudu vařit, abych si to užila i já. Kamarád má cateringovou firmu, takže všechno nechám na něm," řekla Super.cz.

O menu ale ještě nepřemýšlela. "Je to ještě docela daleko, i když už teď se přimlouvám za hezké počasí. To si ale ještě do té doby užiju na Floridě, kam se chystáme, a na Kanárských ostrovech," vysvětlila, jak hodlá prožít jaro.

Už za čtrnáct dní ji ale čeká natáčení pro německou televizi. "Vybrali mne mezi šest nejlepších evropských zpěvaček, což je pro mne velká čest. Budou s námi točit medailonky. Které jsou ty další, ale ještě netuším," upřesnila. K jejím pětašedesátinám se chystá i knížka a čtyřcédéčko. "Vyjde ve zlaté kolekci Supraphonu," dodala Helena.

Na svůj věk má zpěvačka fantastickou postavu, rozhodně to ale není zadarmo. "Já nevydržím chvilku v klidu, mám ráda sport, starám se o zahradu, o hausbót, hodně plavu a vesluju. Takže v tom to asi bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám