Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takovou propagaci svého nového parfému Kim Kardashian (43) jistě nečekala. Jako vždy perfektně upravená pózovala na červeném koberci nejdříve sama a následně i se svou maminkou Kris Jenner v hollywoodském hotelu London, když na ni z ničeho nic hodila jedna mladá žena pytlík s moukou. Kiminy černé vlasy se rázem změnily v popelavé a mouku měla bohatá hvězda reality show i na oblečení. Třicetiletá kráska se okamžitě odebrala do zákulisí, přičemž po sobě zanechala na červeném koberci pořádnou spoušť.

Mělo to být slavnostní představení nového parfému Kim Kardashian s názvem True Reflection. Místo toho se ale akce proměnila v pro Kim pořádně prekérní okamžiky. Kardashian předstoupila před novináře a fotografy v černých kožených kalhotách, modré košili a černém saku, takže se následný moučný incident na jejím outfitu skutečně vyjímal.

Útočnicí se ukázala být mladá žena asijského původu, která byla krátce po činu zatčena policií a převezena na stanici. Na místo dorazili i hasiči, aby zjistili, o jakou látku se jedná. Nakonec se prokázalo, že jde naštěstí skutečně jen o mouku. Když se po nějaké době Kim na akci vrátila, z trapného okamžiku už si dělala legraci.

„Tohle je asi ta nejšílenější, nejvíc nečekaná a nejdivnější věc, která se mi kdy stala,“ přiznala poté Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám