Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gillian Anderson (55) byla v posledních letech na obrazovce vidět hlavně jako volnomyšlenkářská sexuální terapeutka v seriálu pro mladé. A na Zlaté glóby dorazila v róbě, která jako by byla ulitá právě pro její postavu. Šaty mátly svými výšivkami. Ty byly původně považovány za květiny, konkrétně pivoňky, ale ukázaly se být mnohem „nemravnějšími“.

Herečka na červeném koberci v The Beverly Hilton v Beverly Hills vypadala jako princezna. U dvora by se ale asi divili tomu, jaké ornamenty si Gillian na své šaty nechala vyšít. Róba pochází z dílny Gabriely Hearst a jejich nositelka prozradila, jak pracné bylo vagíny zhotovit. „Vyšívání každého z yoni motivů trvalo asi 3,5 hodiny a všechny byly zhotoveny v oděvní čtvrti v NYC,“ napsala herečka na sociální síti. „Yoni“ je výraz ze sanskrtu a znamená lůno. A proč si herečka takové šaty na galavečer předávání Zlatých glóbů oblékla?

„Z mnoha důvodů. Je to vhodné pro značku,“ řekla magazínu Deadline. Herečka v poslední době úzce spolupracuje se značkou G-Spot a propaguje nápoje určené pro ženy. V časopisu Vogue přímo uvedla, že mantrou značky je „upřednostňování potěšení“ a že chtěla tento prvek vnést do designu. Ještě konkrétněji se pak vyjádřila na své sociální síti, kde k fotografii, kde stojí v šatech a pochutnává si na uzenině, připsala jasný vzkaz: „Někdy prostě k vašim yoni šatům potřebujete párek.“

Reklama

Další články

Načítám