Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy to prostě nevyjde. Avšak pokud jde o nejdůležitější večer v roce pro celý Hollywood, zamrzí to dvojnásob. Měsíce příprav a nakonec se jejich jméno objeví na seznamu nejhůře oblečených lidí. Kdo si tentokrát vytáhl černého Petra a za svou velkou večerní schytal místo obdivu jen kritiku?

96. ročník udílení filmových cen Oscar je za námi. V Dolby Theatre byly k vidění nádherné róby od renomovaných značek a slavných návrhářů, ale ani to není vždy zárukou úspěchu. Tentokrát se snaha minula účinkem například u britské herečky Andrey Riseborough a jejích vše zahalujících šatů s nepravidelnými pruhy a „optickým klamem“ v oblasti boků. Podobným nezdarem skončila i róba Eriky Alexander. Hvězda seriálu Cosby Show mohla slavit úspěch v elegantních bílých šatech nebýt obrovské barevné tylové sukně, kterou měla navlečenou přes šaty.

Čirá přeplácanost se nevyplatila ani Chrissy Marshall, zbytečná pak byla obří mašle na růžových korzetových šatech moderátorky Keltie Knight. Kritiku schytala rovněž hvězda seriálu Gilmorova děvčata Melissa McCarthy, která měla rovněž zcela zbytečně jinak decentní šaty „vyšperkované“ přidanými růžovými balonovými rukávy s vlečkou. Červenou kartu si pak vysloužila i herečka ze Zabijáků rozkvetlého měsíce Janae Collins či skladatelka Laura Karpman, jež vypadala jako by si odskočila z halloweenské party.

Chvály se protentokrát nedočkala ani dcera zesnulého krále popu Michaela Jacksona Paris Jackson. Modelka si oblékla tělo obepínající síťované šaty a ponechala jen minimum prostoru pro představivost. Rozhodně ale dala na odiv své krásné nohy. Na ty vsadila i hvězda Bílého lotosu Beatrice Granno. Její ultra krátké flitrové šaty ovšem zůstaly poněkud nepochopeny. Odpustit si svůj kratičký model mohla i Chloe Sevigny, která to schytala za své červené šatičky, v nichž připomínala vánoční dárek omotaný stuhou.

To byla desítka dam, které se letos u zahraničních médií za své šaty staly terčem největší kritiky. Ze slavných pánů to tentokrát nevyšlo Dwaynu Johnsonovi známému jako The Rock. Jeho saténová paráda byla zkrátka trochu moc a herec v obleku připomínal spíš estrádního baviče.

Jako třešinku na dortu vám přinášíme i svérázné „antré“ youtuberky Lizy Koshy, která se sice dostavila v okouzlující červené róbě, ale kvůli lodičkám na šíleně vysokých podpatcích její prezentace před fotografy zřejmě nedopadla podle jejích představ. Liza tak nakonec skončila na červeném koberci jak široká, tak dlouhá.

Reklama

Další články

Načítám