Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) nesnáší honosné róby, a pokud už musí dorazit ve společenském oděvu, volí sako a kalhoty. Nejinak tomu bylo na udílení cen Český slavík. Loni galavečer spolumoderovala, letos byla mezi hosty.

„Nemohlo to být jinak. Dala jsem přednost tomu, kým skutečně jsem. Jsem host, nepracuju tady, nechtěla jsem urazit, ale určitě nejsem naplněním dress codu black tie,“ řekla Super.cz Pergnerová.

„Mám kecky, ale má to kontinuitu. V devadesátkách jsem byla šílencem, to bylo to období hudby, a to jsem na Slavíky klidně nosila tenisky. Dneska jsem disko koule,“ usmála se Pergnerová, která oblékla stříbrný zářivý oblek.

Byla ráda, že si užije večer z publika. „Těším se, je to o poznání klidnější být hostem. Jsem v pohodě a ráda, že uvidím známé. Budu tleskat klukům a potom půjdu spát,“ dodala moderátorka, která na akci dorazila s kamarádkou.

Reklama

Další články

Načítám