Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půl roku poté, co nastoupil do funkce generálního ředitele České televize, se novinář Jan Souček konečně pochlubil soukromým životem. Doposud vyrážel do společnosti jen s vedoucí komunikace České televize.

Zatímco na Česko - Slovenském plese Jana Součka doprovázela brunetka Jana Mrákotová, na slavnostní večer v pražském Rudolfinu, kde se předávala ocenění Český lev a který Česká televize přenášela v přímé přenosu, už dorazil se svým oficiálním dlouholetým partnerem.

Sympatický muž, s nímž pózoval i pro fotografy u logostěny, je jeho životním partnerem už patnáct let a stejně jako Souček pochází z Brna. Jan Tomíček pracuje jako konzervátor a umělecký restaurátor.

„Nemyslím si, že v dnešní společnosti je problém, kdo s kým žije. Před 20, možná 25 lety bych o tomhle tématu možná přemýšlel, dokonce si pamatuji situace, kdy tenhle fakt chtěl někdo použít proti mně. Ale už před 25 lety jsem se rozhodl, že otevřenost je ta nejúčinnější zbraň. K lidem ve svém okolí, a i v práci prosazuji otevřenost,“ uvedl Souček pro Blesk.

Reklama

Další články

Načítám