Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednoznačně nejodvážnější model na Českém slavíkovi vynesla zpěvačka Radka Pavlovčinová (35). S obřím rozparkem až do pasu, bez podprsenky a s odhalenými zády byla velmi sexy. Její outfit zároveň v mnohém připomínal Whitney Houston z Osobního strážce.

„Když jsme to vymýšleli, tak nám to dávalo tyto vibes. Cítíme to stejně,“ řekla Super.cz Pavlovčinová, která vynesla model od návrhářek On the boat. „Jsou dělané na míru. Jsou velmi odvážné. Ale nemělo by nic vykouknout. Kalhotky mám s vysokým pasem. Je to akorát,“ usmála se zpěvačka.

Od stejné módní značky byl oděn i její bratr, vítěz SuperStar Adam Pavlovčin. „Já si to užívám. Je to vše na míru. Určitě to vyneseme ještě několikrát, baví nás být sladěni,“ doplnil zpěvák.

Sourozenci dorazili i ve stejném sestřihu vlasů a účesu. „Máme přirozeně vlnité vlasy, když to podpoříme, jsme kudrnáči. Mám krátký sestřih asi čtyři měsíce a vyhovuje mi to moc. Ale je pravda, že když někam přijdu, tak mi říkají Adame,“ usmivá se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám