Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenské akce spolu příliš často nevyrážejí, Daniel Radcliffe a jeho partnerka Erin Darke dávají přednost soukromí. Zvlášť poslední rok, kdy do rodiny přibylo dítě. Příslovečnou výjimkou z pravidla ale bylo předávání televizních cen Emmy.

Radcliffe byl jedním z nominovaných za hlavní roli v seriálu Weird: The Al Yankovic Story. Jeho partnerka, která je rovněž herečkou, na slavnostní galavečer zvolila částečně průhledné světle fialkové šaty ozdobené krajkovými kvítky, Daniel zvolil oblek v bordó barvě.

Díky botám na podpatku byla Erin minimálně o půl hlavy vyšší než její partner, což je ostatně celkem běžná podívaná, zvlášť v případě topmodelek a milovnic vysokých jehlových podpatků.

Ceny Emmy se obvykle rozdávají v září, kvůli hollywoodské stávce ale musely být přesunuté právě na leden. Pořadatelé je vměstnali mezi další prestižní filmové galavečery jako Zlaté glóby, Critics’ Choice Awards nebo nadcházející Oscary.

Reklama

Další články

Načítám