Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gillian Anderson (55) se pamětníkům dostala do hlavy už jako agentka Scullyová v seriálu Akta X, mladší ročníky ji pak vnímají hlavně jako nekonvenční matku hlavního hrdiny ze seriálu Sexuální výchova. Teď se herečka blýskla na Zlatých glóbech v princeznovské róbě a sklidila velký úspěch.

Jako agentka FBI chodívala převážně v černé, a tak by dnes zarytí fanoušci seriálu herečku možná ani nepoznali. Ve svých pětapadesáti letech na předávání Zlatých glóbů v The Beverly Hilton v Beverly Hills zvolila krémovou róbu s výstřihem bez ramínek a dramatickou princeznovskou sukní, slabým květinovým potiskem a také neobvyklým roztřepeným lemem. Nechyběly ani okázalé šperky a malá kovová kabelka. Herečka dorazila ve výborné náladě a svou róbu předváděla velmi sebevědomě, což ocenili nejen hosté galavečera, ale i lidé, kteří herečce skládají poklony.

„Vypadá na 35 a naprosto přirozeně! Chci znát její tajemství krásy!“ napsal jeden komentující pod článkem v magazínu Daily Mail. „Nejsem si jistá tím nedotaženým lemem, ale jinak…vau! Jednoduchost je klíčová, opravdu, šaty jsou úchvatné,“ píše jiná. „Krásná žena v každém věku,“ nebo „je úchvatná“ či „miluji úplně všechno na jejím vzhledu“, to jsou jen některé z dalších komplimentů pro herečku, která možná vypadá dobře i díky drinkům pro ženy, které v poslední době sama propaguje. A jak to má herečka v soukromí? V minulosti byla Gillian dvakrát vdaná a má tři děti. V současní době není jasné, zda má stálého partnera, vždy ale otevřeně mluvila o své sexualitě a prozradila i to, že by klidně mohla být s ženou, protože pro ni láska znamená vztah k jiné živé bytosti bez ohledu na pohlaví.

Reklama

Další články

Načítám