Hlavní obsah
Článek

V Survivoru došlo k dalšímu zvratu hry, který se týká samotného vyřazování. O osudu hráče, který na kmenové radě získá nejvíce hlasů, rozhodne náhodný výběr jedné z devíti nádob osudu, jak vysvětlil Ondřej Novotný (47).

„Od této chvíle už nebudete podstupovat duely tak, jak je znáte. Začíná bojovat každý sám za sebe a hra bude klást daleko větší nároky. Na kmenové radě zvolíte svými hlasy člověka, který půjde domů a ten se má šanci zachránit pomocí devíti nádob. V šesti je červená barva. Když tuhle vázu rozbijete, tak pro vás hra končí. Ve třech je voda, která znamená, že půjdete do duelu, ve kterém si vyberete, s kým chcete být. Do poslední chvíle tedy nevíte, kdo se ho bude účastnit. Pravidla budou platit až do finále,“ řekl Novotný krátce před hlasováním, které rozhodlo, že si nová pravidla vyzkouší policistka Kristina Alexandra Hrbková, která dostala nejvíce hlasů.

Reality show Survivor opustila krásná policistka Kristýna

„Trošku jsem s tím počítala. Než vypadla jedna osoba z druhého kmene, tak říkala, že půjdu ve sloučení jako první. Co se dá dělat, je to život a jdu do toho. Jdu rozbít vázu,“ řekla blondýnka, která vybrala bez váhání a velmi rychle.

Její přetrvávající úsměv ji ale rychle přešel. Rozbila totiž vázu s červenou barvou, která znamená konec v reality show. Kristina je také prvním členem poroty, který rozhodne o vítězi.

Další články

Načítám