Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pět let je herec Pavel Nečas ženatý s režisérkou Arianou Rakovou, s níž se oženil tajně. Ještě neobvyklejší ale byla jeho první svatba, jejímž účelem mělo původně být jen vyhnout se vojně. Manželství ale nakonec předčilo veškerá očekávání…

„V letech 1988-1990 jsem byl na vojně a po revoluci vyšel zákon, že ženatí, sociální případy a zdravotníci půjdou po roce a půl domů. Prostě diskriminace,“ rozčiloval se herec, známý například jako barman Vráťa z nekonečného seriálu Ulice nebo krajský zastupitel Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2.

„A tak jsem se rozhodl, že se ožením. Ale nejdřív jsem musel sehnat nevěstu, protože jsem s nikým tehdy nechodil. Už jsem měl i termín svatby, ale nevěsta pořád žádná,“ vyprávěl dál v pořadu Intimní zpověď s tím, že se ptal kamaráda v olomouckém divadle, zda by o nějaké svobodné ženě nevěděl.

„Řekl, že Simona Hradilová by si mě vzala, ale že neví, kde teď je. Za hodinu mi jel vlak zpátky do Žatce do kasáren, tak jsem byl naštvaný. Na záchodě v divadle jsem pak potkal úplně cizí ženu, zeptal jsem se, jestli není Simona Hradilová, a byla to vážně ona,“ popsal Nečas náhodné setkání. „Tak jsem jí vysvětlil, že bych si ji za tři týdny potřeboval vzít, a ona nic nenamítala. Chtěli jsme se po roce rozvést, ale nakonec jsme spolu zůstali 13 let a máme spolu syna,“ uzavřel herec své vyprávění o nevšedně zahájeném vztahu.

Pořad Intimní zpověď mohou diváci sledovat online na Stream.cz a pořad Moje místa na Televizi Seznam nově v úterý po 22. hodině.

Reklama

Další články

Načítám