Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se takhle Vanda Hybnerová (55) procházela po ulici, tak by ji poznal jen málokdo… Tvůrci seriálu Ulice si tentokrát vzali na mušku fenomén omlazovacích a zkrášlujících zákroků. Svůj vzhled se rozhodla vylepšit Eva Knoblochová, kterou herečka hraje, a tak se proměnila, že svým vzhledem vyděsila i kolegy.

Vanda se pro aktuální díly Ulice nechala od televizních maskérů vylepšit. Před kameru pak dorazila se zohyzděným obličejem. Eva Knoblochová totiž dostala od Miloše k padesátinám poukaz na estetickou kliniku, aby si dopřála nějaké to vylepšení. Eva je šokovaná a rozhodne se mu dárek oplatit tak, že přijde pořádně upravená, zda to bude dle jeho gusta, je otázka.

Hybnerová celou scénu se zpackaným obličejem ještě vylepšila peprnou zmínkou o Lele Ceterové, která je svými úpravami známá. Začínala už v osmnácti letech a první si nechala vylepšit prsa, potom přišel nos, nové zuby a také vylepšený zadek. Ne všechny operace se povedly, a i Lela loni řešila zpackanou operaci a začátkem června odletěla do Turecka, kde podstoupila opravu svých hýždí.

„To je ten botulotoxin, on mi nádherně vypne všechny vrásky, pak mi zteče dolů do rtů a já budu vypadat jako Lela,“ řekne Hybnerová v Ulici. „Jaká Lela?“ diví se Miloš Knobloch, kterého hraje Jiří Štrébl. „No Lela, ne? Ty neznáš Lelu? To je manželka toho zápasníka,“ dodá Vanda Hybnerová ve scénce, která se na obrazovkách objeví během středečního dílu Ulice.

Reklama

Další články

Načítám