Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pošesté se dnes u televizních obrazovek schází všichni fanoušci taneční soutěže StarDance, kteří rozhodnou o tom, kdo klání opustí tentokrát. Ústředním tématem večera jsou filmové hity, páry se tak promění ve hvězdy stříbrného plátna. Pojďte se s námi podívat, jak se na dnešní večer vyparádily taneční páry a hlasujte v anketě, komu to nejvíc sluší!

Minulý týden se s oblíbenou partou musela rozloučit zpěvačka Tereza Mašková s tanečním partnerem Danielem Kecskemétim. Žhavými adepty na vypadnutí byli přitom už několik kol cukrář Josef Maršálek se zpěvaččinou jmenovkyní Adrianou Maškovou. Sympatie diváků, a především pak jejich hlasy je ale zatím vždy poslaly dál.

Kterému páru to dnes večer sluší nejvíc?
Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
7,7 %
Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
6,6 %
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
53,5 %
Josef Maršálek a Adriana Mašková
4,6 %
Iva Kubelková a Martin Prágr
25 %
Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková
2,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12219 čtenářů.

Nechme se tak překvapit, komu se dnes soutěžní jive, waltz a tango podaří nejlépe. Překvapením večera bude ještě country tanec v originální choreografii Marka Zelinky. Jasné je, že porotci Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer opět odhalí každou sebemenší chybičku. Pro začátek si tak alespoň můžete prohlédnout, v čem už za pár chvil soutěžící vstoupí na parket…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám