Hlavní obsah
Článek

Deset soutěžících letošního ročníku StarDance už ví, s kým vplují na taneční parket. Radost z tance a pohybu bude úvodním tématem třinácté řady taneční show. A veselé a hravé bylo i focení nových tanečních párů na Kavčích horách.

Nechyběly totiž balónky, které mají symbolizovat lehkost a povznášející pocit z tance. O ten se na parketu bude herec Filip Blažek (50) snažit s ostřílenou tanečnicí Adrianou Maškovou. „Primárně radostnou emoci v sobě má třeba jive nebo cha-cha. Tak snad se nám ji tam podaří najít. Jinak ale věřím, že nám radost přinesou i tance, které mají tu hlavní emoci trochu jinou,“ svěřila se Adriana, která StarDance vyhrála po boku Jana Ciny.

Loňský král tanečního parketu bude konečně v soutěži tančit se sportovkyní, což byl jeho tajný sen. Dominik Vodička (27) bude tvořit pár s kickboxerkou Martinou Ptáčkovou. „Doufám, že nejradostnější bude hned náš úvodní tanec. Snad nám nervozita nesváže nohy. Chtěl bych, aby nás tancování od začátku bavilo a do soutěže jsme vstoupili uvolnění a s přesvědčením, že máme natrénováno a že všechno dobře dopadne,“ svěřil se dvojnásobný vítěz StarDance.

Herečka Jana Paulová (69) se na parketu objeví po boku o dost mladšího tanečníka Robina Ondráčka. „Doufám, že radostné budou s Janou úplně všechny naše choreografie,“ svěřil se tanečník. Hvězda seriálů Zlatá labuť nebo Kukačky Marta Dancingerová (32)si zatančí s Martinem Prágrem (29), který se po návratu ze show Survivor plynule přenese opět na parket. „Úplně nejvíc se těším na freestyle, ale radostné snad budou s Martinem všechny tance,“ svěřila se herečka.

Na první tréninky už se těší i Lucie Vondráčková (44). Ta se na parketu letošního StarDance objeví po boku tanečníka Lukáše Bartuňka. „Náš nejradostnější tanec se vůbec neodvažuji tipovat, ale těším se na valčík,“ odtajnila na prvním setkání herečka. Paralympionika Jiřího Ježka provede tanečním parketem vítězka StarDance Lenka Nora Návorková. „Moc se těším na waltz, ten tanec je vizuálně nádherný. Miluju ho. Líbí se mi i tango, a tak doufám, že se ho v soutěži dočkám,“ prozradil sportovec. Spisovatel Patrik Hartl vytvoří taneční dvojici s Terezou Pruckovou a herec Oskar Hes bude tančit s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou.

Hudebník Ondřej Ruml vpluje na parket letošního ročníku StarDance s Andreou Třeštikovou a kuchařka Chili Ta bude v páru s tanečníkem Jakubem Mazůchem. Na taneční páry letošního ročníku se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Další články

Načítám