Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se soutěžící v show Česko Slovensko má talent předvedou před porotou, čeká je menší představení. Osmnáctiletá Martina z Liptovského Mikuláše si ještě před zpěvem své písničky od kapely Queen pokecala s porotcem Štěpánem Kozubem (28) na téma vlasy.

Měla totiž dredy, což oblíbeného vtipálka velmi zaujalo a hned zjišťoval, jak se o takový účes mladá dáma stará. „Chtěj jsem jednu dobu úplně to samé, co máte na hlavě. Jak to funguje, když jdu do vany, tak jdou do vany se mnou i ty vlasy?“ zajímalo ho. Martina mu pak přiznala, že stačí, když si takové vlasy umyje jen jednou do měsíce.

„Je to dostačující, stačí používat šampony bez kondicionéru,“ řekla mu účastnice Talentu. Kozuba pak zajímalo, jak takové vlasy voní. „Můžete si čichnout,“ lákala ho Martina a Kozub se skutečně zvedl a vlasy jí pečlivě očichal. A líbilo se mu to natolik, že zval zpěvačku na pokoj.

„Je to taková kombinace pižma, hmm, mám tady na hotelu pokoj 617,“ vtipkoval Kozub. To ale ještě nevěděl, že se Martina později v zákulisí přiznala, že Kozub vůbec není její typ. Když už, tak se jí líbí blonďáci a šanci by u ní měl další porotce, Jakub Prachař (40)

Reklama

Další články

Načítám