Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době si vyzkoušel herectví před kamerou. Moderátora Petra Vágnera (46) uvidíme v jednom z dílů seriálu Na vlnách Jadranu o trablech českých turistů během dovolené v Chorvatsku. V jeho případě nastaly potíže už během natáčení.

„Točila se scéna se mnou, kde byla Natália Germáni, Pavlína Němcová (52)Matěj Hádek (48). Odehrávalo se to na člunech, já byl na kajaku. Měly se točit záběry, do toho šel ještě dron. A pak mi řekli, abych tam počkal, a odjeli. A až za tři a půl hodiny kolem mě projel motorový člun, aby se zeptali, jestli nemám třeba žízeň. Úplně vyprahlému a vyděšenému mi hodili láhev s vodou,“ vyprávěl.

Strach měl prý ze žraloka, protože předtím viděl, jak tito dravci napadli rybářský člun. Bál se i toho, aby se na širém moři nepřevrhl a nechtělo se mu na záchod.

„Nakonec jsme záběry natočili, já byl tak spálený, že jsem se oloupal, a naprosto vyprahlý,“ dodal Petr, který v našem videu přidal i další děsivou historku, pro změnu z jiného natáčení. Na herectví ale přesto nezanevřel. Vidět ho můžeme i na divadle. „Hrajeme Vyhazovače a zatím máme práva do konce roku, tak to tam snad ještě vydržím,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám