Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý díl nové řady reality show Utajený šéf diváky zavede do obřích skladů a na dálnice. Tentokrát se do utajení nepřevtělí majitel logistické firmy, ale jeho pravá ruka Pavla Krpálková. Ta se promění v prostoduchou ženu s pořádně prořízlou pusou.

Obchodní ředitelka Pavla Krpálková má pod palcem kamionovou flotilu a na kapitánském můstku stojí po boku zakladatele firmy Karla Cvejna. Pavla je zvyklá tvrdě makat už od mala a očekávání od účasti v pořadu má veliká. „Chtěla jsem se dozvědět, jak u nás práce probíhá, jestli se dělá vše, tak jak má. A jak moc jsou jednotlivé práce náročné. Nikdy nezapomenu na ty strašné zuby, které jsem musela v převtělení nosit, a bolest s tím spojenou,“ řekla.

V přestrojení za Žanetu se vydá mezi řidiče kamionů a do dílen. Chce prověřit, jak probíhají opravy a kolik práce tam opravdu je, protože slýchává, že tam nestíhají. Hned první den zjistí pochybení v dodržování bezpečnosti práce a další dny pochopí, jak složitou práci zaměstnanci mají.

„Nic horšího jsem nezažila. Respekt před chlapy, kteří tady pracují. Ten prach mám v podstatě všude. Byla jsem v pekle,“ řekla těsně předtím, než se na práci vykašlala. Nakonec zamíří i do kamionu, vydá se na E55 a nepříjemně překvapená bude poté, co zjistí, že řidiči kvůli pohodlí řídí bosí. Díl Nova odvysílá 3. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám