Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Slávek Boura prožil své nejslavnější časy v devadesátých letech, když na Nově frčel jeho pořad Rande, který moderoval se svou tehdejší ženou Markétou Mayerovou (56). S ní už sice nežije, ale pořád spolu vycházejí.

Mají spolu ostatně i dceru Agátu, která tatínka zvěčnila na snímku s hvězdami tehdejší televize. Na společné fotce se sešla Adéla Gondíková (50)Dalibor Gondík (54), kteří tehdy měli svou vlastní zábavnou show Go Go šou.

Nechyběl Josef Carda alias Carda Retarda z pořadu Tele Tele, rosnička Michaela Dolinová (60) či stálice Novy Rey Koranteng (49). A samozřejmě i zmíněná Markéta Mayerová.

„Velmi milé a příjemné natáčení pořadu Na lovu ku příležitosti 30. výročí TV Nova, Geňa dorazil později, stejně jako Vladimír Železný. Dcera Agáta fotila na mobil. Děkuji, rád jsem vás všechny viděl a vyhrané peníze půjdou na charitu,“ pochlubil se na sociální síti Boura, který na Nově prožil svá nejlepší moderátorská léta.

S Markétou Mayerovou ze začátku moderoval nejen seznamovací show Rande, ale i Snídani s Novou.

Reklama

Další články

Načítám