Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná tanečnice StarDance Adriana Mašková už je nějakou dobu zadaná. Potencionální nápadníci a fanoušci taneční show tak mají smůlu. Taneční partnerka Josefa Maršálka (42), která na parketu zabodovala před dvěma lety s Janem Cinou, randí s moderátorem Snídaně s Novou.

O svém vztahu s Johanem Mádrem krásná tanečnice nikdy nemluvila. Na dotaz, zda je zadaná a jejím partnerem je právě známý moderátor, tak reagovala roztomilým smíchem. „Je to tak, odkud to máte?“ přiznala Super.cz. Partner ji v taneční show už od prvního dílu podporuje a zvládá i mnohdy nestandardní zprávy, které Adriana od fanoušků dostává.

„Přichází mi maily, že by někdo chtěl mít co dočinění s mými chodidly. Tomu nerozumím, proč někoho zajímají nohy tanečnice. Stalo se to teď několikrát, chtějí posílat věci, které se týkají mých nohou. Víc to nebudu specifikovat,“ řekla se smíchem Adriana s tím, že přítel to zvládá.

„Máme to dobře nastaveno, tak si myslím, že je to v pohodě,“ dodala Mašková, která má oči jen pro partnera, a fanoušci tak mají smůlu.

Reklama

Další články

Načítám