Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Adamczyk (36) se ani v dalším kole StarDance nevyhnul kritice od poroty. S tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou tvrdě dře, a tak slova z úst porotců ve složení Richard Genzer (57), Tatiana Drexler (61)Zdeněk Chlopčík (67) mohou zamrzet.

Tentokrát se mu dostalo od fanoušků velké podpory. A po sobotním valčíku se diváci pustili do hodnocení porotců. „Přijde mi už fakt, že porota je vůči Adamczykovi zaujatá, protože pořád dostávají málo bodů, a mě to vždycky tak baví a říkám si ,wow´, a pak takové hodnocení,“ napsala jedna z fanynek na sociální sítě.

„Příště prosím bez poroty,“ nechal se slyšet další z diváků. „Porota je evidentně zasedlá na tento pár, přitom se tak moc snaží a z každého jejich vystoupení cítím tolik energie,“ stálo v dalším z mnoha komentářů, ve kterých se diváci StarDance shodují v tom, že na pár Adamczyk a Návorková jsou porotci příliš tvrdí.

Nejnižší hodnocení pak dal páru Zdeněk Chlopčík, a to pouhou šestku. „Škoda že v tom valčíku jste si více nezpívali Pásla ovečky, aby to bylo plynulejší, první krok krásně dlouhý a táhlý, ale druhé dva kroky byla hodně poskakovaná, to byla asi největší chyba toho valčíku,“ okomentoval tanec porotce.

Sám herec přiznal, že se na tanec chtěl kvůli kritice vybodnout, ale přiznává, že chápe nelehký úkol, který v pořadu porotci mají. „Myslím si, že to není vůbec snadný úkol, během půl minuty někoho zhodnotit a být přitom zároveň zábavný, odborný, objektivní i osobní najednou,“ svěřil se Marek Adamczyk.

Reklama

Další články

Načítám