Hlavní obsah
Článek

V Survivoru došlo k dalšímu vyřazování. Kmenová rada byla tentokrát vůbec nejnapínavější a nejpřekvapivější podívanou. V duelu se totiž sešli dva největší favorité na absolutního vítěze Survivoru.

Většina kmene hlasovala pro Mikýře (30), který pro sebe výjimečně nezískal individuální imunitu, což soutěžící viděli jako velkou příležitost. Bavič měl velké štěstí, vybral si totiž nádobu osudu, ve které byla voda, což znamená, že ho čekal duel s hráčem, kterého si zvolí.

Mikýř si v Survivoru vyřizuje účty s Pirátem a Martinem Prágrem

„Myslím si, že spolu s Janou máme nevyřízené účty, takže spolu budeme bojovat. Myslím si, že jsme s holkama měli nějaký plán, který byl změněný, což se ke mně postupně dostalo,“ řekl Mikýř před překvapenou Janou. Avšak později zjistil, že největší zrada přišla ze strany Piráta, kterému celou dobu vůbec nejvíc důvěřoval.

„Ty vole, tak to je velká kudla. Ty krávo. Fakt to od tebe bolí, snažím se to brát neosobně, ale beru si to extrémně osobně. Fakt to bolí. Normálně jsi mě podělal,“ řekl Mikýř Pirátovi, když zjistil, že ho napsal na papír.

Mikýř měl v tomto případě štěstí nejen na nádoby osudu, ale také v duelu, při kterém se rozdělával oheň. Janu porazil o pouhých pár vteřin. „Bohužel tady stojím v prohraném duelu. Myslela jsem, že to bude lepší. Jsem ráda, že jsem tu hru s vámi mohla hrát. Chtěla jsem pokračovat, ale užijte si to a hrejte. Hlas za mě dostane ten hráč, občas to nevyjde, ale ať to baví všechny z vás,“ řekla Jana těsně před uhašením pochodně.

Další články

Načítám