Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Adamczyk (36) v minulých kolech StarDance často kritizoval porotu. Dokonce u něj padla slova o tom, že už se na to „chtěl vybodnout“. S tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou (33) totiž doslova dře jako kůň, ale výtky z poroty ve složení Richard Genzer (57), Tatiana Drexler (61)Zdeněk Chlopčík (67) slyšel neustále. A to i po svém posledním tanci, tedy paso doble.

„Byl jsi v předklonu, měl jsi moc vystrčený zadek. Tam bys od toho býka dostal,“ řekl mu Chlopčík. „To se vám fakt nepodařilo, protože vy jste byl opravdu trochu v předklonu. Tanec byl dobrý, ale musíte pracovat na tom postavení,“ dodala Tatiana Drexler. „A ku*va,“ reagoval v přímém přenosu herec, který věří, že v soutěži ještě několik kol zůstane. Optimismus ale herec neztratil a věří, že na parketě StarDance stráví ještě nějakou tu sobotu.

„Já pořád věřím, že tady budu co nejdéle. Půlka je už dobrý záchytný bod,“ řekl Super.cz. A nyní už i on nahlíží na porotu přeci jen shovívavěji.

„Myslím si, že to není vůbec snadný úkol, během půl minuty někoho zhodnotit a být při tom zároveň zábavný, odborný, objektivní i osobní najednou. Zatímco moderátoři Marek s Terezou se mohou dopředu na vše připravit a od nás se žádná moudra nečekají, oni musí reagovat v daný moment bez přípravy, a ještě by měli mluvit jak kniha. Každopádně bez nich by to celé nedávalo smysl a jsem moc rád, že tam tyhle tři fajn lidi sedí a udržují nás i vás v pozoru. To je jejich role a dělají to dobře,“ vysekl porotě poklonu Adamczyk.

Toho čeká v sobotu večer valčík. „A myslím, že to nebude jednoduché, protože se standardními tanci jsem si zatím ještě úplně neporozuměl. Nicméně už máme víc odtancováno a věnujeme se přípravě s plným nasazením a péčí. Držte nám palce,“ uzavřel Adamczyk.

Reklama

Další články

Načítám