Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother je v plném proudu, šestnáct soutěžících ve vile bojuje o výhru 2,5 milionu Kč. Pod dohledem 58 kamer, bez telefonů, notebooků či tabletů – vystaveni celému světu jako opice v zoo, absolutně odříznuti od okolního světa. Jednou nich je Barbara Hacsi (37), moderátorka Ranního klubu rádia Expres FM. Jak se před odjezdem připravovala a čeho se nejvíc bojí?

„Nevím, co budu dělat bez telefonu, bez informací a bez kontaktu s lidmi ze svého okolí. Jsem zvědavá, jak se mi bude stýskat, normálně se mi nestýská, protože žijeme v době, kdy si s lidmi, které nevídáme, můžeme kdykoliv napsat. Tak nevím, jak se to projeví, když nebudu mít žádný kontakt,“ vyslovila Bára své obavy s tím, že s přítelkyní žije a maminka bydlí jen půl hodiny cesty autem, takže běžně jí stesk nehrozí. Kromě odříznutí od svých blízkých se ale děsí i dalších věcí: „Trošku se bojím, že tam bude třeba růžový gauč, zelené nebo fialové zdi… Prostě něco, z čeho mi hrábne, hned jak tam vlezu,“ dodala Bára s tím, že byt má laděný spíše do decentních přírodních odstínů. „Děsím se sprchování před kamerou nebo toho, že mě kamera zachytí při nějaké nechuťárně, třeba jak si koušu nehty,“ přiznala své další obavy.

Před odjezdem samozřejmě přemýšlela i nad taktikou, nakonec ale došla k závěru, že nejlepší bude být co nejvíce sama sebou. „Moje super schopnost je podle mě ta moje huba. Ale mám ty huby dvě. Jednu prořízlou, která mě umí dostat do problémů, ale pak zase i tu druhou, která mě z těch problémů dokáže dostat. A já věřím, že právě ta druhá bude fungovat. Ne lhát, ale vykecat se z věcí, vyklouznout z problémů,“ popsala Bára svou nejsilnější zbraň.

A jaké má ambice? „Kdo by nechtěl vyhrát? Nikdo tam nejde s tím, že to prostě zkusí a uvidí. Stanovila jsem si limit, že tam chci vydržet aspoň pět týdnů z devíti. Ale každý má někde vzadu tu myšlenku, že by to mohl vyhrát,“ popsala své neskromné cíle. A jak by s výhrou ve výši 2,5 milionu korun naložila? „Bude velká party, to je jasné. Už to máme i trošku naplánované, chtěla bych nějaké burlesky. Samozřejmě bude otevřený bar. Jsem ochotná do toho střelit i 200 tisíc. Taky se teď s Jíťou snažíme otěhotnět, ale pořád to nejde. Nevíme, kde je problém. Bydlíme v malém bytě, takže kdyby to vyšlo, budeme muset začít řešit bydlení,“ nastínila Barbara své úmysly s penězi.

Reklama

Další články

Načítám