Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Michael Kocáb byl spolužákem Dády Patrasové (68), která v té době patřila k žádaným sex symbolům. Jeden čas spolu dokonce chodili a byla to láska jako trám. Zamilovaná Dáda o Kocábovi tvrdila, že je to čistý charismatický člověk pevných zásad.

A to se Kocábovi pochopitelně líbilo. „Dáda má odhad. Vždycky ho měla. Dáda je moc dobrá osoba,“ řekl v úterním pořadu 7 pádů Honzy Dědka Kocáb. Ten Dádu Patrasovou zbožňoval.

„Byla to moje spolužačka a já do ní byl těžce zabouchnutej. Byla to a je hezká holka,“ dodal hudebník, kterému to ale s Dádou nakonec nevyšlo. „Chodili jsme spolu a potom přišel nějakej frajer se saxofonem a bylo po srandě,“ přiznal Kocáb, že mu Dádu odloudil Felix Slováček.

Patrasová měla ke Kocábovi blízko i později, nakonec ale zůstala se Slováčkem. Zakladatel Pražského výběru letos oslaví 70. narozeniny, na svůj věk se ale vůbec necítí. „To je hrůza. Nemám kulatiny rád a ty moje, to je úplný výsměch mým představám o mém životě. Snažil jsem se tomu zabránit a skoro to vyšlo, ale na poslední chvíli se to zvrtlo a nastane to. Já se pořád cítím na nějakých 27,“ přiznal.

Reklama

Další články

Načítám