Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Klára Cibulková (48) alias doktorka Andrea Hanáková se málem stala obětí telefonického bankovního podvodu. Chybělo málo a Klára by se dostala do pěkných potíží.

O incident, ze kterého jí je ještě stále špatně od žaludku, se podělila s ostatními na sociální síti. Podvodník se herečce dovolal v okamžiku, kdy měla plné ruce práce, balila kufr na zájezd a byla celkově rozlítaná. A co se přesně stalo?

Falešný bankéř ji pěkně vyděsil. „Takže informace, že si na kopii mojí občanky někdo bere úvěr ve Zlíně, mě trochu vykolejila. A zodpověděla jsem pár otázek při společném pátrání s podvodným bankéřem, jak se to mohlo celý stát,“ rozepsala se herečka fanouškům. Zarazil ji však jeden detail. Když někdo zná její adresu, datum narození a telefon, nechápala, proč jí ten dotyčný neřekne číslo občanky, když na ni byl zažádán úvěr.

Falešný bankéř ji také lákal, aby přijela zabezpečit svůj účet na Chodov. Do banky ale chodí na opačnou stranu Prahy. „Nejvíc mě ale zarazilo, proč brání mé iniciativě zavolat na policii a mému bankéři?“ napsala dál nechápavě oblíbená herečka.

Muž na lince jí nakonec řekl, že se jí ozve jejich bezpečností bankéř a že sami kontaktovali policii, a tak j zopakoval, že už opravdu nemusí na policejní linku telefonovat. „Položila jsem telefon, dobalila kufr, zkontrolovala, že mám všechno, a šla. Ve výtahu se mi udělalo špatně z vědomí, že se mě někdo pokouší podvést.“

Herečka následně zavolala do své banky a přesvědčila se, že šlo opravdu o falešný telefonát. Může si oddechnout, že neskončila jako někteří, kteří kvůli podobnému podvodu přišli o velké peníze. „Chci, aby tyhle svině na tenhle byznys dojely a seděly za mřížemi,“ dodala pobouřeně Klára Cibulková, která svým příspěvkem chce varovat ostatní, aby si dávali v podobných případech velký pozor.

Reklama

Další články

Načítám