Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Šanda si střihl milostnou scénu se svou oblíbenou kolegyní Evou Podzimkovou (34). Tu znají diváci také pod dívčím příjmením Josefíková. A protože se znají z jiných natáčení, tolik se u peprnějších scén nestyděli.

„S Evou jsme se na Einsteinovi potkali až ve chvíli, kdy jsme jeli na plac, a hned jsme natáčeli ty žhavé scény. Z dodávky jsem se koukal na tu polonahou Evičku a krásu kolem,“ popisuje, co tihle dva prožili při natáčení seriálu. A herce čekalo ještě víc, musel totiž natáčet zcela nahý.

„Vůbec jsem o tom nediskutoval, protože když mi poslali scénář s nabídkou, jestli to chci dělat, tak jsem si toho hned všiml. Řekl jsem si, že v rámci tohoto seriálu a v rámci žánru to bude jenom letmá nahota. Když přišlo na natáčení oné scény, všichni byli natolik slušní, že na place zůstalo jen minimum lidí ze štábu. V tu chvíli jsem to opravdu neřešil a neměl jsem s tím problém. V rámci situace jsem si vymyslel i pointu, že když ta scéna skončí, já na Evu zavolám: ,Co děláš?‘ A tu kytaru dám bokem, takže Eva to měla opravdu z první řady,“ prozradil se smíchem Šanda, který si zahrál záletného svůdníka Viktora.

„Bavilo mě, že to je komediální seriál, takže si člověk může dovolit trochu víc. Je to kluk, který si chce užívat života se vším všudy a věří, že to zvládne i s několika partnerkami najednou,“ popsal svou roli. Spolupráci s Podzimkovou si pochvaluje.

„S Evou jsme se od začátku naší kariéry potkali několikrát. Točili jsme spolu několik seriálů, třeba Tátové na tahu, a všude jsme měli společné natáčecí dny, ale jako pár jsme se potkali až tady. Vždy když se vidíme, tak na tu pohádku zavzpomínáme, jak už je to dávno, kolik se už toho změnilo a že každý vypadáme trochu jinak. Ale hlavně, Eva už je maminka,“ dodal Šanda, kterého jako herce vídáme také na prknech Činoherního klubu.

Související témata:
Seriál Einstein

Reklama

Další články

Načítám