Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Kociánová (39) se do diváckého povědomí dostala v seriálech Ordinace v růžové zahradě nebo Slunečná, rozruch vzbudil také její vztah s hercem Ondřejem Malým, který kvůli ní po devatenácti letech opustil herečku Pavlu Tomicovou (61), jež rozchod pochopitelně špatně nesla.

Ondřej Malý má s Kociánovou navíc syna. Nyní herečka prozradila, že dostal jméno Jakub. Kociánová si zahrála v seriálu Na vlnách Jadranu, který se natáčel v Chorvatsku. V době, kdy natáčela v zahraničí, se o malého Jakuba staral jeho tatínek.

„Byla to první nabídka na natáčení po porodu. Malému Kubovi bylo šest měsíců a já byla moc ráda, že si kreativní producentka Lucia Kršáková na mě vzpomněla. Byla jsem ráda, že mi i doma bylo umožněno odjet,“ prozradila Kociánová. Natáčení pro ni bylo emočně náročné, protože hrála matku, které se na dovolené ztratí syn.

„Do Chorvatska jsem jela dvakrát. Jednou to bylo na pět dní a podruhé na tři. Dokonce mi během natáčení vyšlo, že jsem měla den volna, to bylo nádherný,“ vzpomíná na květnové natáčení herečka. „Natáčení v Chorvatsku je příjemný bonus, ale to cestování vám zabere celý den. Ale to si vůbec nechci stěžovat, jela jsem ráda,“ dodala Kociánová. Ta musela natáčet náročné scény plné emocí.

„Pro mě to bylo náročné natáčení v tom ohledu, aby to nebylo trapné. Musela se najít ta míra. Rozebírali jsme to i s režisérem Vojtou Moravcem, který chtěl, aby to bylo co nejvíc. Tak jsem křičela a brečela. Křičela a brečela. Měla jsem obavy, aby to bylo uvěřitelné. Na druhou stranu, kdyby se to opravdu stalo a ztratilo se mi dítě, tak v tu chvíli nebudu řešit, jestli jsem trapná, nebo ne,“ ví moc dobře Kociánová. Scény se navíc kolikrát musely točit znovu.

„Točí se to několikrát a v tu chvíli má herec pocit, že se úplně vydá. Jenže se logicky něco nepovede, musíš se vracet. Pak je třeba špatně něco technicky nebo spadne kolíček, otevřel se stan… A vy to pokaždé nahazujete a je to vyčerpávající,“ prozradila. Sama podobný strach naštěstí nezažila a věří, že to tak zůstane.

„Ne, díkybohu, ne! Ve chvíli, kdy má člověk dítě, tak ty věci vnímá trochu jinak. Jste víc ve střehu, neustále jste v pozoru!“ Na druhou stranu sama rodičům několikrát zavařila. „Párkrát jsem se ztratila v obchodě. Jednou se topila v nějakém koupališti, to si pamatuji. Byla jsem takové dítě, které pořád někde lítá,“ smála se Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám