Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kulinářskou show MasterChef opustil velký miláček diváků. A to Mára, kterému se stala osudná vyřazovací výzva, která byla spíš o štěstí.

Soutěžící měli na výběr z 24 tajemných glošů. Museli si vybrat dva a z těchto surovin měli uvařit slaný pokrm z jedné suroviny a sladký chod z druhé.

Připravil lanýžové rizoto s hovězí svíčkovou a jako sladký chod zpracoval francouzský sýr s ovocem a oříšky. A právě sladký chod se Márovi tolik nepovedl a do dalšího kola nepostoupil.

„Těžko se nám s vámi loučí, protože jste nám za tu dobu přirostl nesmírně k srdci. Navíc jste předvedl snad největší posun,“ řekl Radek Kašpárek s dojetím, které i se slzami neskrývali ani soutěžící.

„Samozřejmě mě mrzí, že odcházím, ale na druhou stranu jsem hrozně rád, že odcházím s tímto jídlem, které jsem uvařil. Kdybych měl být úplně upřímný, tak každý věděl, že ‚Mára celer‘ nebyl nejostřejší tužka v penále, ale dostal se do top desítky a je to pro mě fakt úspěch. Své dceři bych chtěl tímto vzkázat, že když člověk něco chce a půjde si za tím, tak se může dostat i do top desítky nejlepších amatérských kuchařů v Česku,“ dodal Mára před opuštěním soutěže.

Také divákům bude po Márovi velmi smutno. V očích některých lidí byl totiž vítězem.

„Mára byl jeden z těch, které jsem tipovala na vítěze. Je skvělej,“ uvedla fanynka. „Mára byl hroznej řízek. Strašně nás doma bavil. Škoda že šel domů,“ napsala další. „Pro mě největší sympaťák v této řadě. Proč to nikdy nemůže vyhrát ten, kterého mám nejradši,“ smutní divák, se kterým další souhlasí.

Související témata:
Marek Ciler

Reklama

Další články

Načítám