Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve třetí řadě drsné reality show Survivor došlo k dramatické situaci. Hráčce z modrého kmene Lovců Nikole Kabátové se po konci hry o odměnu zamotala hlava, podlomily se jí nohy a zhroutila se k zemi.

V tu dobu ji naštěstí zrovna držela spoluhráčka Iva, která okamžitě reagovala a zavolala lékařskou pomoc. V tu chvíli začali někteří soutěžící panikařit. Avšak Nikole byla poskytnuta první pomoc a z nepříjemného stavu se nakonec alespoň zvládla postavit na nohy. Zda bude mít tento kolaps nějaké dlouhodobé následky, je zatím otázka času.

To, že jsou podmínky v Survivoru skutečně extrémně náročné, nám nedávno potvrdil i bývalý soutěžící zpěvák a trenér Jakub Bína.

„Někdo to snáší líp, někdo hůř. Ty víš, že tam budeš trpět, člověk si ale neuvědomuje, jak to bude těžké, a jsou tam věci, které tě překvapí. Například nevíš, že tam budeš mít od pátého dne průjem a že ho budou mít pak všichni nonstop. Učíš se novým dovednostem, nutí tě to s tou přírodou neustále spolupracovat a přizpůsobíš se. To je na tom to těžké, ale v Survivoru to nejzábavnější,“ řekl Jakub Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám