Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakmile Česká televize odtajnila první pětici soutěžících letošní StarDance, přišla studená sprcha. A to směrem ke kuchařce a influencerce Ta Thuy Dung, známé pod přezdívkou Chili. Ta se totiž objeví v další reality show, což se mnohým televizním divákům nezamlouvá. Po soutěži MasterChef zkusila štěstí v SuperStar a pak šla do show Survivor, StarDance bude čtvrtý televizní pořad, ve kterém Chili zabojuje o vítězství. Na nenávistné komentáře, kterých už za svou televizní kariéru schytala požehnaně, velmi rychle zareagovala. Natočila krátké video, ve kterém se hejtrům vysmála.

Zinscenovala telefonát se svou babičkou, která jí volá s tím, že ji už dlouho neviděli v televizi. „Oni už tě nechtějí?“ ptá se babička. „Ne. Kdepak. Já se jenom bojím, že když teď půjdu zase do nějaké show, tak si Češi budou říkat: Ježíši, tahle holka obráží jednu reality show za druhou. Asi honí slávu nebo co,“ odpoví jí ve videu Chili.

Imaginární babička jí dá jednu dobrou vietnamskou radu. „Pamatuj na moudro našich dávných předků: Názory jsou jako řitní otvor. Každý má jeden. Některé smrdí méně, některé více. Nezáleží na tom, co říkají ostatní,“ říká ve videu, ve kterém si Chili vtipně vybírá, do které show by mohla jít. Video, ve kterém se vysmála hejtrům, pobavilo řadu jejích sledujících. „Ten nadhled byste měla vyučovat! Slzím smíchy. Gratuluju k pozvání do SD,“ napsala jí mimo jiné herečka Jitka Schneiderová (51), která si StarDance také prošla.

Prestižní nabídky do oblíbené show si nicméně Chili váží. „Tanec zbožňuji, ale musím se přiznat, že i přes prvotní obrovské nadšení jsem musela přemýšlet, jestli takový závazek opravdu zvládnu. Ale právě možná kvůli té kombinaci strachu a nadšení jsem se rozhodla do toho jít. Věřím, že růst se odehrává právě v tomto průsečíku, kde před vámi stojí něco, co ve vás vzbuzuje vášeň i respekt, ale zároveň věříte, že je ve vašich silách to zvládnout,“ řekla o své účasti kuchařka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám