Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Slyšíte to šplouchání vln, šumění moře a smích? Takhle zní vaše léto! Kam se vydáte? Tolik destinací, tolik lákadel a nabídek na vás vyskakuje z katalogů. Pro kterou se však rozhodnout? Zjistěte, které země vám letos splní sny o ideální letní dovolené, z níž se nebudete chtít vrátit.

Ten pocit, když se na něco můžete těšit! Když si letní dovolenou vyberete už teď, můžete celé měsíce plánovat, co všechno chcete ve své vybrané destinaci zažít.

Už víte, kam letos na dovolenou?
ANO. Ještě vybírám tu správnou cestovku.
16 %
ANO. Už mám i rezervaci a vybírám si plavky.
50,9 %
NE. Podle mě je brzy myslet na letní dovolenou.
33,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 536 čtenářů.

Řecko: Malebné pláže, famózní kuchyně nebo historie, která vás obklopí

Řecko patří k nejoblíbenějším turistickým destinacím, a to především díky směsici rozmanité kultury, bohaté historie a překrásné přírody. Pokud přemýšlíte, kam vyrazit na dovolenou, podívejte se na důvody, kvůli kterým je právě Řecko správnou volbou:

  • Úchvatné pláže a slunečná krajina. Krásné řecké ostrovy a pobřeží přitahují milovníky opalování a koupání v křišťálově čistém moři. Tyrkysové vody a zlaté pláže vytvářejí ideální podnebí pro relaxaci a vodní sporty.
  • Historie a kultura. Řecko má bohaté historické dědictví, které lze objevovat při prohlídce starověkých památek.
  • Řecká kuchyně. Dobré jídlo a pití k Řecku patří. Řekové milují dobré jídlo, a kuchyně je tak jednou z nejlepších na světě. Řecká kuchyně je založená na čerstvých surovinách (olivy, rajčata, papriky, cukety, domácí sýry,…) a aromatických bylinkách (nejčastěji oregano, máta, muškát).
  • Bezpečná země a srdečný národ. Řecko je dlouhodobě na seznamu bezpečných zemí, a zaručuje tak klidný průběh dovolené. Jedná se o zemi vyzkoušenou stovkami tisíc českých turistů, kteří ji rádi navštěvují již po desítky let.
Foto: shutterstock.com
Rhodos si vás podmaní svými barvami, chutěmi a neuvěřitelnou pohodou

VYTIPOVÁNO PRO VÁS: Řecko má mnoho nádherných ostrovů a all inclusive resortů. Užijte si all inclusive v hotelu na Rhodosu nebo prosluněnou Krétu a vychutnejte si místní lahůdky! Bez ohledu na preference cestovatelů, Řecko nabízí nezapomenutelnou dovolenou plnou dobrodružství, odpočinku a objevování úžasných míst. Sníte o dokonalé dovolené v létě 2024? Zde najdete vše, co hledáte!

Léto 2024 FIRST MINUTE

Foto: tui.cz / zpracování Seznam Brand Studio
Více

Rezervujte si svůj sen už teďFoto: tui.cz / zpracování Seznam Brand Studio

Komerční sdělení

  • Záloha jen 5 % s jedním doplatkem až 25 dní před odletem
  • Balíček flexibilních změn v ceně 400 Kč/osoba, opravňující k provedení: neomezeného počtu změn rezervace zájezdu s charterovou dopravou a jedné změny smlouvy na libovolnou sezonu z aktuální nabídky zájezdů s charterovými lety
  • Získejte dobrou cenu a využijte širokou dostupnost pokojů, hotelů a termínů
  • Charterové lety z Prahy, Brna a Ostravy
  • Kvalita cestovní kanceláře číslo 1 v Evropě

Turecko: Za málo peněz hodně zážitků

Turecko je destinací, která je obdařená snad všemi turistickými lákadly, a přitom nestojí spoustu peněz. Hotely i další služby jsou v Turecku celkově na vysoké úrovni za překvapivě nízké ceny. Zajímá vás, proč byste měli jet na dovolenou do Turecka? Především je to fantastická země plná kontrastů, neobvyklých vůní a chutí. Poznejte zemi sultánů zblízka při návštěvě nádherných mešit a obdivování architektonických divů Blízkého východu. Při cestě na Tureckou riviéru můžete relaxovat na břehu Středozemního moře a užívat si koupání v jeho teplých vodách. Vyzkoušet můžete celou řadu vodních sportů - potápění, windsurfing, kitesurfing nebo šnorchlování! Romantické plavby lodí a katamaránem vám umožní obdivovat místní západy slunce, na které budete vždy vzpomínat. Při návštěvě Turecka bude opravdu hodně věcí, které budete chtít vyzkoušet:

  • Výborné jídlo a typické trhy plné různých zajímavostí, kde můžete smlouvat o ceně
  • Památky a historie – Turecko je jedno z mála míst, kde najdete antické stavby, byzantské chrámy i minarety
  • Hotely All inclusive vám poskytnou fantastickou dovolenou, kterou si zasloužíte

VYTIPOVÁNO PRO VÁS: Turecká riviéra si vás získá úžasnými plážemi, průzračnou azurovou vodou, bohatým nočním životem a mnoha turistickými atrakcemi. Pokud by vás omrzela města a pláže, nabízí se v blízkosti také hory s jedinečnou nedotčenou přírodou.

Foto: tui.cz
Turecká riviéra je známá špičkovými službami a nízkými cenami

Delegátský online servis 24/7 během celé vaší dovolené

Nevíte si s něčím rady? Česky mluvící delegát je vám k dispozici díky Delegátskému online servisu 24/7 denně od pondělí do neděle od 9.00 do 17.00 hod středoevropského času (SEČ). Po zbytek dne můžete neomezeně komunikovat v anglickém jazyce.

TIP: Nezapomeňte si před odjezdem stáhnout mobilní aplikaci TUI v češtině a přihlásit se do myTUI. Naleznete zde všechny své cestovní dokumenty, informace o transferu, o fakultativních výletech a také praktického průvodce vámi vybranou destinací.

Foto: tui.cz
Aplikace myTUI

Bulharsko: Klidná dovolená bez přeplněných pláží a neodbytných prodejců

Bulharsko je pro Čechy jednou z nejbližších doopravdy teplých krajin s písčitými plážemi s pozvolným přístupem do moře. Ochutnejte místní vína, která jsou vizitkou země, a rozjeďte se v rytmu strhující balkánské hudby. Bulharsko si zamilujete, protože:

  • Je rájem pro milovníky přírody – písečné pláže, rozmanitá krajina včetně hor, moře, jezera a národní parky
  • Nabízí pěší turistiku, cykloturistiku, vodní sporty a mnoho dalších forem outdoorových aktivit
  • Teplé moře a dlouhé pláže poskytují odpočinek a vytvářejí opravdovou dovolenkovou atmosféru
  • Je známé olejem z růží – olej z damašské růže se používá při výrobě parfémů, které si můžete přivézt jako suvenýr
  • V Bulharsku jsou všeobecně místní velmi přátelští a ochotní, snadno se na mnoha místech dorozumíte i česky
  • Je to velmi bezpečná destinace
  • Podnebí v této zemi je podobné tomu našemu, takže neucítíte šokující rozdíly v teplotě vzduchu.

VYTIPOVÁNO PRO VÁS: Nejoblíbenějšími letovisky jsou Zlaté Písky a Slunečné pobřeží v Bulharské riviéře. Tato krásná a dynamicky se rozvíjející místa žijí jak ve dne, tak i v noci.

Foto: tui.cz
Rozmanitou přírodu a pláže vonící exotikou mají Češi nadosah

TIP: Objevte a užijte si kromě středomořských destinací také dovolené v exotických zemích, jako jsou Kuba, Dominikánská republika, Mexiko, USA, Isla Margarita, Brazílie, Kapverdy, Srí Lanka a Thajsko.

Cestovní kancelář TUI nabízí zkušenosti, osobní přístup a jistotu

Pět vlastních aerolinek s flotilou 130 letadel, šestnáct výletních lodí, síť čtyř set hotelů a tisíc dvě stě cestovních agentur. Takové portfolio má jedna z největších cestovních kanceláří světa - TUI Group - a díky němu dominuje globálním trhům. TUI však českým klientům není neznámá – její zájezdy byly standardní součástí nabídky cestovních agentur. Na dovolenou však tito zákazníci odlétali typicky z německých či rakouských letišť, což se nyní mění – na svou vysněnou dovolenou se nyní dostanete přímými lety z České republiky.

TUI nabízí zájezdy do celého světa. Pořádá jak klasické zájezdy k moři, tak i možnost individuální kombinace služeb podle požadavků klientů. TUI nabízí vždy něco navíc:

  • Přímé lety z Prahy, Brna a Ostravy.
  • Jedna z nejnižších záloh při FIRST MINUTE mezi českými cestovními kancelářemi.
  • Delegátský online servis 24/7 – TUI je jako jedna z mála cestovních kanceláří k dispozici kdykoliv během vašeho pobytu, a to nejen v případě urgentních situací.
  • Zákaznická aplikace v češtině, kde máte všechny důležité informace vždy po ruce v elektronické formě.
  • TUI se přizpůsobuje individuálním potřebám hostů, kteří si přejí spojit odpočinek s poznáváním místní kultury a autentickými zážitky.
  • Hotely doporučené pro rodiny s dětmi.

V roce 2024 plánuje cestovní kancelář TUI otevřít své první vlastní značkové prodejny v Praze. Pro TUI to bude určitě další zajímavý rok na českém trhu!

Foto: tui.cz
TUI plní vaše sny

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám