Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Každý sedmý český zákazník při online nakupování srovnává ceny zboží z různých e-shopů. Tento počet se ještě zvyšuje během slevové akce Black Friday. Letos to ovšem nebude jen o honbě za lepší cenou. Společnost Allegro nově deklaruje Záruku nejnižší ceny na českém trhu mezi vybranými českými e-shopy. Nejde ovšem o jedinou novinku pro zákazníky!

Každoroční událost plná bezkonkurenčních slev, kterou netrpělivě očekávají davy lidí, je tady. Během Black Friday nabízí většina českých obchodů vysoké, často i největší slevy roku. Slogany typu Nejlepší akce roku, Největší výprodeje či Bezkonkurenční ceny se objevují na většině internetových stránek. Můžete si být ale jistí tím, že jde skutečně o výhodnou, či dokonce tu nejvýhodnější nabídku?

Jinde mají zboží levnější? Nevadí, Allegro vám vrátí 150 procent rozdílu

Jak vyplývá z průzkumu, který si nechala vypracovat společnost Allegro, je při nakupování pro více než šedesát procent Čechů rozhodujícím faktorem cena. Dokonce až 70 procent českých zákazníků porovnává a hlídá ceny zboží více než v minulých letech. Vyznat se ovšem v nepřeberném množství nabídek a slevových akcí, zvláště během slevového svátku Black Friday, je práce spíše pro Popelku. Řešení ovšem existuje. Online tržiště allegro.cz totiž spustilo akci s názvem Záruka nejnižší ceny. Tato horká novinka, která odstartovala ještě před Black Friday, zákazníkům garantuje skutečně nejnižší cenu mezi vybranými českými e-shopy na českém trhu.

Záruka nejnižší ceny: Jak to celé funguje?

Allegro nepřetržitě srovnává tisíce nabídek českých e-shopů. Následně pomocí odznaku Záruka nejnižší ceny označí produkt, který je v nabídce společnosti Allegro za nejnižší cenu. Pokud ovšem zakoupený produkt naleznete do 72 hodin od nákupu v jiném českém vybraném e-shopu za nižší cenu, Allegro vám vrátí 150 procent rozdílu v ceně, a to prostřednictvím kuponu uplatnitelného na allegro.cz.

Záruka nejnižší ceny je pro nás dalším krokem k tomu, abychom českým zákazníkům přinášeli skvělý nákupní zážitek. Chceme jim ukázat, že na allegro.cz se mohou spolehnout – široký výběr za ty nejnižší ceny je něco, na čem naše služby od počátku stavíme.
Matthias Frechen, obchodní ředitel společnosti Allegro
Foto: allegro.cz
Společnost Allegro spustilo ještě před Black Friday akci nazvanou Záruka nejnižší ceny, která zákazníkům garantuje tu nejlepší možnou cenu mezi vybranými českými e-shopy

Nastavte si upozornění na 20. listopadu 2023. Lov začíná!

Až 58 procent Čechů vyčkává s nákupem prvních vánočních dárků právě na slevy během Black Friday. Každoročně k nejvyhledávanějším kategoriím v období Black Friday patří kosmetika, drogerie, oblečení a módní doplňky nebo hračky. Letošní lov za nejlepšími cenami startuje na allegro.cz v pondělí 20. listopadu 2023 a končí 30. listopadu 2023.

Nejen během Black Friday se na allegro.cz nabízejí férové slevy

Společnost Allegro používá takzvané férové slevy podle evropské směrnice Omnibus. Počítají se z nejnižší ceny konkrétního zboží za posledních třicet dní. Jako zákazník tak máte jistotu, že během všech nákupních akcí včetně aktuálního Black Friday je udávaná sleva skutečně férová a její uváděná výše je opravdová.

Tip: Lov pro skutečné lovce. Předplatitelé programu Smart! získají možnost neomezeného doručení zboží. A to nejen během Black Friday.

Foto: allegro.cz
Při využívání mobilní aplikace Allegro můžete využívat unikátní slevové akce, které jsou aktualizovány každý den

Voucher ve výši 200 korun a unikátní slevové nabídky? Stáhněte si aplikaci!

Allegro se může kromě jedné z nejbohatších nabídek na českém trhu pochlubit také jednou z nejčastěji stahovaných aplikací v Česku. Při využívání mobilní aplikace Allegro můžete totiž využívat unikátní slevové akce, které jsou aktualizovány každý den a dostupné jsou právě jen v mobilní aplikaci. A navíc – aby nakupování bylo ještě příjemnější, dostanete od společnosti Allegro při prvním stažení voucher ve výši 200 korun, který můžete uplatnit třeba během letošního Black Friday.

Proč se jedinečnému slevovému svátku říká černý a co stojí za jeho úspěchem?

Black Friday je jakýmsi startem předvánoční nákupní horečky. Vznikl ve Spojených státech amerických, kde se slaví den po Dni díkůvzdání. Proč má ovšem označení černý? Existuje několik teorií:

  1. V padesátých letech minulého století volali Američané právě po Dni díkůvzdání hromadně do zaměstnání, kde svou nepřítomnost odůvodňovali nemocí. Chtěli si tak dopřát prodloužený víkend.
  2. Název je možná také odvozen z účetních zápisů. V minulosti byl totiž vysoký prodejní výsledek zapisován černým inkoustem, zatímco ztráty červeným.
  3. Jiná teorie název připisuje dopravnímu kolapsu. Po Dni díkůvzdání totiž lidé houfně vyráželi na nákupy.
  4. Black Friday může být také parafrází na pád cen na burze v roce 1929, která odstartovala celosvětovou krizi. Přestože se obchodníci později snažili spojení přejmenovat na Big Friday, tato snaha o změnu se nikdy neujala.
Chystáte se nakoupit například vánoční dárky během slevové akce Black Friday?
ANO, nakupuji tak každý rok.
17,1 %
Ještě nevím.
10,5 %
NE, nakupuji průběžně bez ohledu na cenu.
72,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 210 čtenářů.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám