Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Také si každý rok slibujete, že tentokráte to bude jinak? Že s prvním tónem koled linoucím se z obchodních center vyndáte ze skříně nejen vánoční výzdobu, ale také krabici s dárky a balicí papír, abyste to měli všechno hezky připravené s dostatečným předstihem? Pokud se vám to opět nepovedlo, nezoufejte. Inspirujte se tipy na dárky na poslední chvíli. A začněte třeba šperky.

Prstýnky, náramky, náhrdelníky… Vedle parfémů jde o sázku na jistotu, která potěší každého obdarovaného. Pokud je tedy vyberete s respektem ke vkusu toho, komu je chcete věnovat. Největší výběr všemožných stylů najdete u značky Apart, předního výrobce šperků v Evropě. A ještě jedna dobrá zpráva: V její nabídce najdete i kousky, které nezruinují váš rozpočet.

Dokážete si představit Vánoce bez šperku pod stromečkem?
NE, šperky k Vánocům rozhodně patří. Šperk jako dárek je sázkou na jistotu.
13,1 %
Doufám, že mě Ježíšek letos mile překvapí a nějaký šperk pod stromečkem najdu. Byl to můj hlavní dárek na seznamu přání.
2 %
Přestože jsou podle mě Vánoce hlavně o tradicích a rodině, šperk jako dárek určitě potěší každého.
84,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 153 čtenářů.

Potěšte diamanty

Asi tou největší odměnou, kterou si můžete dopřát, je pravý diamant. Drobnými kameny zdobené prsteny i náramky svou jemností a něžným půvabem dokreslí nejen sváteční outfit. Skvěle vypadají také diamantové náušnice – od klasických kruhů a peciček až po propracované ornamenty a různé tvary, třeba motivy motýlů nebo vážek pro štěstí.

Foto: Apart.cz
Prsten a náušnice z bílého zlata zdobené drobnými kameny, zlatý přívěsek s diamanty a safíry ve tvaru motýla – vše Apart

Zlatá střední cesta

Pokud máte rádi zlato, najdete v Apartu dokonalý šperk, ať už pro zvláštní příležitost nebo ke každodennímu nošení. Dlouhé i kratší řetízky, visací náušnice, ale také kousky zdobené polodrahokamy různých barev… Z motivů se vám budou jistě líbit hvězdy, srdce, symbol nekonečna nebo počáteční písmeno vašeho jména.

Stříbrná volba

Anebo se podívejte na nabídku stříbrných šperků, mezi kterými najdete jak klasiku, tak i pozlacené varianty. Různě dlouhé řetízky se hodí ke společenským šatům i obyčejnému tričku, nechybí náušnice či náramky, včetně těch ryze s vánočními motivy v podobě zabalených dárků nebo stromečků.

Foto: Apart.cz
Zlatý přívěsek s písmenem, stříbrný náramek a přívěsek se zirkony či perlami – vše Apart

Více tipů na vánoční dárky najdete na stránkách značky Apart, a to ve všech cenových hladinách. A kdo ví, třeba si tam jeden dva vyberete i pro sebe!

Apart: Překrásné šperky

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám