Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Každoročně vždy druhou květnovou neděli slavíme už více jak 100 let Den matek, abychom vyjádřili našim maminkám uznání za to, jak o nás s láskou celý život pečují. Tento důležitý svátek nenechává bez povšimnutí ani šperkařská značka Apart, jež se svou ambasadorkou Monikou Bagárovou a její maminkou nafotila exkluzivní kampaň.

Monika, která je sama maminkou dcery Ruminky, se značkou Apart spolupracuje už na čtvrté kampani. Tahle je ale o to speciálnější, protože v ní vystupuje po boku nejdůležitější ženy ve svém životě.

„Šperky jsou součástí každého mého dne. Miluji ty darované, ráda je ale i sama dávám, takže mám o letošním dárku pro svoji maminku jasno. Vyberu něco jemného, co by mohla nosit každý den,“ říká Monika, která nosí hned několik typů šperků z dílny značky Apart, a to i při slavnostních příležitostech.

Talisman pro radost

Jedním z nejoblíbenějších dárků, který na tento svátek maminky dostávají, jsou šperky. Náramky, řetízky nebo náušnice, jež pak mohou nosit každý den, jim totiž jako malé talismany budou připomínat, jak moc je mají jejich blízcí rádi. A nemusí jít o doplněk za statisíce, u značky Apart seženete širokou nabídku šperků v různých cenových hladinách – od prstenů osázených diamanty až po řetízky ze zlata či stříbra zdobené zirkony. Záleží tak jen na vkusu obdarované a na to, čemu dává přednost.

Foto: apart.cz
Stříbrné šperky se zirkony – vše Apart

Dárek, který řekne vše

Pokud si lámete hlavu s tím, jaký typ šperku zvolit, můžete vsadit na klasiku v podobě všeříkajících nápisů „mama“ a „mom“ či pouhého písmenka „M“. Značka Apart v tomto stylu nabízí hned několik variant od těch decentnějších s jemnými liniemi až po výraznější, doplněné srdíčky a zdobené krystaly. A protože jsou všechny vyrobené ze stříbra, nemusíte se bát, že by je maminka neměla s čím sladit. Hodí se ke všem outfitům a blýsknou se při každé příležitosti.

Foto: apart.cz
Náhrdelníky a náramek ze stříbra, které řeknou vše– šperky Apart

Udělejte své mamince radost dárkem od srdce. Velký výběr dalších šperků najdete na apart.cz.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám