Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Když se do rodiny narodí děťátko, všechno se změní. Náhle je tu s námi malé stvoření, kterému si přejeme dát vše, co jsme si vysnili: ochranu, bezpečí, jistotu, lásku a být mu vždy a stále nablízku. Nošení dětí je pro výchovu zcela přirozené. Miminko slyší bušení našeho srdce, cítí známou vůni a může se oddávat uklidňujícím houpavým pohybům. Ke štěstí a spokojenosti stačí tak málo!

Devět měsíců žilo miminko plně v souladu se svou maminkou. Proč by tomu mělo být jinak i po narození? Nošení dítěte při srdci přispívá k jeho zdravému sociálnímu, psychickému i fyzickému vývoji. Děťátko se může stát součástí našich činností, zcela přirozeně se učí, komunikuje a rozvíjí se. Přestože se životy všech maminek, tatínků a dětí mohou v mnohém odlišovat, jedna věc je spojuje. Stali se rodinou, která se chce radovat ze všech společných okamžiků.

Ergobaby podporuje každodenní život rodičů

Nosítka a spací programy Ergobaby se snaží podpořit všechny rodiče v jejich každodenní péči o potomka a usnadnit jim tak prožívání společných chvil. Od uvedení prvního nosítka Ergobaby v roce 2003 značka krok za krokem vplouvá mezi rodiče se svými neustálými inovacemi. Ať se nacházíte kdekoli, můžete nosit své dítě při srdci, radovat se tak ze vzájemné blízkosti a budovat pevné pouto. Tento příběh je jedinečným, protože Ergobaby je doma po celém světě a těší se důvěře milionů rodičů jako každodenní společník i pomocník.

Tip: cestovní kočárek Metro+ patří k mimořádným produktům pro každodenní život novopečených rodičů.

Foto: crystalbaby.cz
Nosítko ADAPT bylo uznáno Mezinárodním institutem proti dysplazii kyčelního kloubu jako produkt pro „zdravé kyčle“
Foto: crystalbaby.cz
Spací vaky On the GO a zavinovačky Swaddler si zamilujete

Zrození z lásky

Tenhle příběh se začal psát v roce 2002 na ostrově Maui, v domově zakladatelky Ergobaby paní Karin Frost. Narodila se v Dánsku a v době, kdy se stala mámou, toužila vytvořit produkt, který by jí splnil dvě přání: být stále na blízku svému novorozenému dítěti, a přitom zůstat věrná aktivnímu životnímu stylu. A jak správně tušíte, podařilo se jí přijít s nosítkem, díky kterému se mohlo stále vytvářet silné a vzájemné pouto s jejím dítětem.

Karin Frost vytvořila nosítko, které splňovalo její vlastní požadavky, kterými byla blízkost, ergonomie, pohodlí a bezpečnost miminka. Navýsost důležitým kritériem byla praktičnost. Nově vytvořeným nosítkem velmi rychle inspirovala maminky ve svém blízkém okolí a tím příběh úspěšného Ergobaby započal.

Foto: crystalbaby.cz
Karin Frost – zakladatelka a majitelka Ergobaby (vlevo), Rodney Telford – Head product designer na Maui (vpravo)

Poptávka rychle rostla a na svět přicházely nové produkty, které dodnes usnadňují každodenní život s miminkem při ponechání si autentičnosti a vztahu k vlastním kořenům. V současné době je každá inovace promyšlenou, ručně vyrobenou, s dětskými pediatry diskutovanou a testovanou nejenom hlavním designérem Rodneym Telfordem v malém studiu na Maui.

Foto: crystalbaby.cz
Nosítka Ergobaby: Zrození z lásky

Poloha nožiček do tvaru písmene M a C pro zakřivení páteře

Existuje celá řada dětských nosítek. Přestože každému rodiči vyhovuje něco jiného, jsou dvě kritéria, která by měla být splněna. Jen tak můžeme mluvit o ergonomicky zdravém nošení:

  1. M poloha nožiček je někdy označována jako nošení „na žabičku“ či hluboké ergonomické podsazení. Dítě má kolínka výše než zadeček a nosítko ho podpírá od kolínka ke kolínku. Tato poloha zajistí, že na páteř není vyvíjen zbytečný tlak.
  2. C zakřivení páteře umožní dítěti její správný vývoj. Páteř se začne postupně napřimovat až kolem devátého měsíce, kdy je dítě již natolik vyvinuté, aby se samo dokázalo posadit.
Foto: crystalbaby.cz
SoftFlex™Síťovina: Novinkou je vysoce prodyšný materiál Airflow, který nabízí nosítka typu Adapt a Omni

Pro rodiče, kteří jsou aktivní a milují pohyb

Vyrazit do teplých krajin nebo kamkoli ven i v horkých dnech zcela bez obav? Ergobaby nosítka vytvářená z materiálu Cool Air Mesch jsou nově designována do pohodlných inovovaných modelů Ergobaby SoftFlex™ Mesh (Omni Breeze & Adapt SoftFlex™ Mesh). Materiál je rychle schnoucí. Nová lehká síťovinová SoftFlex™ tkanina je ještě měkčí a rozprostírá se ve dvou tenkých vrstvách skrze celé nosítko. Síťovinová oka ve tvaru diamantu a struktura udržuje dítě o 50 procent ochlazenější nežli jiná podobná síťovaná nosítka.

Tip: Prvotřídní kvalita ultralehkého nosítka Aerloom

Ultralehké nosítko Aerloom s integrovanou ventilací pro proudění vzduchu je vyrobené z precizního materiálu FormaKnit ™, který zajišťuje dokonalou přilnavost a pevnost. Textilie je vyrobena z recyklovaného polyesteru, a proto je nosítko Aerloom dokonalé nejen pro dobrodružný životní styl se zárukou 10 let ErgoPromise, ale především je velkým podporovatelem planety Země, neboť recyklované materiály mají zelenou.

Foto: crystalbaby.cz
Aerloom je ultralehké nosítko s integrovanou ventilací pro proudění vzduchu, vyrobené z precizního materiálu FormaKnit ™ zajišťujícího dokonalou přilnavost a pevnost

Odpočinek a pohodlí v lehátku Evolve

Houpací lehátko Evolve 3v1 roste s novorozencem přes kojence až po batole. Bylo vyvinuto pod vedením dětského ortopeda. Jak děťátko roste, stává se z lehátka praktické houpací křesílko. Střední poloha umožňuje dětem houpat se a relaxovat celé hodiny, zatímco ergonomie je stále podpůrným prvkem, na kterém kvalita křesílka stojí.

Tip: Ergobaby houpací křeslo Evolve využívá technologie přirozeného houpání, a proto nejsou potřeba žádné zástrčky, baterie ani spínače. Navíc je lehké a snadno se přenáší.

Foto: crystalbaby.cz
Houpací lehátko Evolve 3v1 roste s novorozencem přes kojence až po batole

Ergobaby nabízí záruku ErgoPromise, která je potvrzením excelentní kvality materiálů, šití i střihu. Tajemstvím je kombinace vysokých nároků na zpracování, vysoká kvalita látek, vyztužené materiály i střihy, které jsou do detailu promyšlené. Za výrobky stojí mnohaletá zkušenost na světovém trhu s vytvořením statisíce nosítek a jejich spokojenými rodinami.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám