Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Každý rok se zájem o Black Friday a výjimečné ceny zvyšuje. Když už budete vybírat dárky pro ostatní, nezapomínejte ani na sebe. Zasloužíte si být rozmazlovaná!

Půvabné náušnice, něžný přívěsek nebo decentní náramek se mohou stát krásnou připomínkou, že i to nejhektičtější období v roce vám dovolí se zastavit a myslet nejen na ostatní, ale i na sebe. Přesně takové šperky najdete u značky Apart, která nabízí různé styly, materiály, drahokamy a nepřebernou škálu motivů.

Půvabné diamanty

Perfektní kombinací, která vyjádří lásku beze slov jsou diamanty a vzácné kovy. Prsteny, řetízky, ale i náušnice a náramky ze žlutého či bílého zlata povýšené na další úroveň jedním či více diamanty si získají každé srdce. Pokud má obdarovaný hravější osobnost, můžete vybrat i různé motivy, například motýly či květiny. Protože jsou diamanty veskrze čiré, ochudit se nemusíte ani o barvu, kterou šperkům dodají polodrahokamy.

Tip především pro muže: Vánoce jsou jedinečnou příležitostí požádat o ruku svou vyvolenou. U značky Apart seženete i nádherné zásnubní a snubní prstýnky.

Foto: Apart.cz
Prsten a náramek ze žlutého zlata s briliantem a barevnými drahokamy, prsten z bílého zlata s brilianty - vše Apart

Zlato nad zlato

Zlaté šperky jsou sázkou na jistotu. Co se tvarů týče, záleží na tom, koho budou zdobit. V Apartu můžete vybírat z jemných řetízků, ale i z náhrdelníků či náramků ze silnějšího kusu kovu, zdobené různými motivy a polodrahokamy, jako je achát, růženín nebo třeba jaspis. Zvláštní pozornost si zaslouží prsteny, ale také přívěsky. Pokud se rozhodnete investovat i do setu šperků, zajisté svou blízkou osobu potěšíte. Navíc si můžete naplánovat koupit jednotlivé produkty postupně a věnovat vždy při vhodné příležitosti.

Foto: Apart.cz
Sada náušnic, přívěsku a prstenu ze žlutého zlata a s diamanty - vše Apart

Oblíbené stříbro

Víte, že ten, komu chcete udělat radost, nenosí zlaté šperky ani si nepotrpí na velká gesta v podobě diamantů? Značka Apart nabízí také velký výběr stříbrných prstenů, které jsou půvabné i originální. Pokud milujete Vánoce, můžete vybírat z typických motivů hvězd. Tento motiv lze však nosit i kdykoli v průběhu roku bez jakéhokoli problému.

Foto: Apart.cz
Stříbrný prsten se zirkony, stříbrné náušnice a přívěsek s motivem hvězd - vše Apart

Více tipů na vánoční dárky najdete na webu značky Apart, a to ve všech cenových hladinách. A kdo ví, třeba si tam jeden dva kousky vyberete i pro sebe! Black Friday nabídka totiž láká na významné slevy.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám