Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Přestože každý den stojíme před nespočtem rozhodnutí, jsou i ta, nad kterými dlouho přemýšlet nemusíme. Podvědomě a intuitivně, výhodně a chytře. Pište si do diářů, nastavte upozornění v telefonech – v rámci Smart! Week si dopřejete konečně i to, na co vaše peněženka dlouho neměla.

Každý v sobě máme zakořeněného lovce i sběrače. Možná se i vám už někdy stalo, že jste na webu viděli svou vysněnou kabelku, mobil, lego do sbírky, parfém, kolo či poslední verzi herní konzole. Věci, které skončily ve vašem on-line nákupním košíku. Však platí ono známé, že nejlepší motivací je investice do sebe. Ale někdy, ještě než si uděláme radost, řešíme rozpočet. Je vám to povědomé? Je na čase zbavit se nákupních zlozvyků a začít nakupovat chytře.

Foto: allegro.cz
Změňte své nákupní zlozvyky. Je na čase začít nakupovat chytře

Tohle nesmíte propásnout!

Rozbuší se vám srdce při představě, že si doma konečně rozbalíte to, na co si už dlouho brousíte zuby? Dejte si zahřívací kolo. Od 6. května si totiž allegro.cz připravilo speciální „zahřívací“ slevy, ve kterých už možná naleznete to, co hledáte. Tisíce produktů zlevněných až do výše 50 procent pak v rámci kampaně Smart! Week dají nakupování ten správný říz.

Samotné nákupní slavnosti Smart! Week v Česku startují v týdnu od 13. května a zákazníci se budou moci do bohaté nabídky ponořit až do 22. května. Každý si během slev přijde na své, avšak ty nejlepší nabídky čekají především na členy programu Smart! Ti totiž mohou navíc využívat neomezené doručení nejen domů, ale také do více než 15 000 výdejních míst i výdejních automatů (napříč celým Českem), stejně jako bezplatné vrácení zboží. Stačí nakoupit zboží s označením Smart! od jednoho prodejce v hodnotě minimálně 299 Kč (v případě doručení do výdejních boxů a výdejních míst) či 499 Kč (při doručení domů).

Tip: Kdo je připraven, není překvapen. Přidejte si produkty, které vás zajímají, prostřednictvím mobilní aplikace Allegro na tzv. watchlist. Jakmile na allegro.cz bude zboží během Smart! Week zlevněno, aplikace vás ihned upozorní.

Foto: allegro.cz
Více

Stáhněte si aplikaci, nakupujte pohodlně a sledujte své zásilky.Foto: allegro.cz

Komerční sdělení

Udička nahozena. Ulovte si svou unikátní slevu

Každý den od 6. do 19. května 2024 mohou členové programu Smart! využívat funkce Shaker, která je dostupná pouze v mobilní aplikaci. Díky ní získáte každý den dalších pět speciálních nabídek zlevněných až o 60 procent, které na běžném webovém rozhraní vůbec nenajdete.

Za hranicemi běžných slev

Široká nabídka zboží na allegro.cz je postavena na kvalitě produktů a služeb přes dostupnost populárních značek za výhodné ceny až po zabezpečení a proklientský přístup u každého nákupu. Už se vám například někdy stalo, že vám zboží dorazilo poškozené nebo neodpovídalo popisu? Allegro.cz myslí i na tyto případy. Díky programu Allegro Protect si mohou být zákazníci jistí, že v případě jakéhokoliv problému s objednávkou získají kompenzaci. Program zahrnuje pomoc při komunikaci s prodejci i vrácení peněz do 48 hodin od kladného vyřízení reklamace.

V rámci speciální akce si můžete do konce května pořídit roční předplatné programu Smart! o 100 korun výhodněji. Místo obvyklých 299 korun zaplatíte jen 199 korun*. Další specialitka se vztahuje i na ty, kteří členy programu Smart! zatím ještě nejsou. Od 6. do 31. května mají takoví zákazníci možnost využít osm doručení a vrácení zdarma během osmi měsíců a na vlastní kůži si tak benefity programu vyzkoušet.

Tip: Chcete mít jistotu, že jste nesedli na lep „rádoby výhodným slevovým akcím“? Při nakupování na allegro.cz máte jistotu skutečně výhodných cen. Nákupní platforma totiž pracuje se Zárukou nejnižší ceny. Ta označuje produkty, které zákazníci na jiném vybraném českém e-shopu levněji nenajdou. A pokud přece jen ano? Nahlásíte to platformě do 72 hodin od nákupu a Allegro vám vrátí 150 procent cenového rozdílu.

*Akce platí od 6. do 31. května pro zákazníky Allegro, kteří nemají aktivní Allegro Smart!. Sleva 100 Kč se poskytuje pouze na jedno zúčtovací období Allegro Smart!. Nejnižší cena ročního předplatného během posledních 30 dnů před akcí byla 299 Kč. Pro více informací navštivte https://allegro.cz/smart.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám