Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sam Ramsdell se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů díky své papule, kterou kdyby dokázala otevřít jen o chlup víc, měla by dozajista sklápěcí hlavu. Komička ovšem baví na sociálních sítích nejen svými ústy, ale také nejrůznějšími srandičkami. Tentokrát například zkusila trend letošního léta, a je z toho video k popukání.

Sam si objednala jundies neboli džínové spoďáry, které jsou k dostání v americkém obchodním řetězci Walmart. Jde prakticky o kraťasy s tolika dírami, že toho moc nezakryjí, jak zjistila i sama Ramsdell.

Ta si objednala velikost XL, ale jak je vidět, vůbec jí neseděly. A zdaleka v nich nevypadala jako modelka na ilustrační fotografii.

„Jeden špatný pohyb a uvidíte, co jsem měla k snídani,“ poskytla upřímnou recenzi. A když se otočila, sledující se mohli umlátit smíchy. „Víte, co opravdu miluji? Kovové zuby mezi nohama! To výrobci rozhodně vychytali,“ zhodnotila zip, který se jí zařízl do rozkroku. O tom na zadku ani nemluvě.

Komička nezapomněla zanotovat píseň No Air (žádný vzduch) a klip zakončila rozloučením „nashle, nashle, mám kvůli tobě zánět močových cest“.

Video zhlédly tři miliony lidí a v komentářích šli fanoušci do kolen. „Nikdy jsem se tak nenasmála,“ vzkázala jedna z fanynek. „Vyprsknul jsem kávu a čůrám smíchy,“ nechal se slyšet jiný sledující. „Pobavilo, ale nechápu, že za tohle někdo utrácí peníze,“ vrtěla hlavou další.

A má nejspíš pravdu. Pravděpodobně jediný, komu se kup vyplatil, byla Sam. Ta svou upřímnou recenzí produktu alespoň pobavila svět. Ostatně přesvědčte se sami níže, ale pozor, nedoporučujeme u zhlédnutí videa pít horké nápoje.

@samramsdell5

Replying to @Brittney walmart youll be hearing from my lawyers 😂😩 #fashiontiktok #tryonhaul #summerlooks

♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos - HarmonicoHCO
Související témata:
Samantha Ramsdell
Módní trendy

Další články

Načítám