Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se říká, proti gustu žádný dišputát. Pokud má někdo nějaký fetiš a nikomu tím neubližuje, proč ho za to odsuzovat, že? Občas je ale těžké najít drahou polovičku, která by vaše choutky sdílela. Přesně tenhle problém má i žena, která online přiznala, že má úchylku na Grinche.

Zeleného vánočního mužíka miluje natolik, že má kvůli tomu problémy ve vztahu. No aby ne. Fantazíruje totiž i o tom, jak se slavným zlodějem Vánoc laškuje v posteli. A pro to zjevně mnoho mužů nemá pochopení.

„Mám fetiš na Grinche. Můj přítel o tom ví a většinou to toleruje. Občas mi čte, aby mě dostal do nálady,“ přiznala dotyčná anonymně v diskuzi na Reddit. Z jejího přiznání se okamžitě stal virál.

„Věc se má tak, že o Grinchovi nechci slyšet, číst nebo ho vidět, chci, aby mě vo*el. A aby bylo jasno, má to tak mnoho žen,“ tvrdí odvážně.

Dále dodala, že když se jí partner zeptal, co by si přála k Vánocům, řekla mu to na rovinu. „Řekla jsem mu, ať si oblékne ten nejzelenější, nejhebčí kostým Grinche, jaký najde. Unese mě a na Štědrý den zneuctí přímo pod vánočním stromkem.“

A to ještě není všechno. „Fakt, že to umí se psy a v dětství si prožil trauma, mě vzrušuje ještě víc,“ dodala.

To už ale na přítele nejspíš bylo moc. Odmítl s tím, že je to až moc úchylné. Debata mezi partnery místo rozkoše skončila hádkou. Partner se ženě přiznal, že na Grinche vůbec není, a toleroval jí vše jen proto, aby ji potěšil.

„Pořád je mu nepříjemné, když mu při sexu vzdychám „Grinchi“ do ucha,“ postěžovala si na závěr.

Jakkoliv se vám to může zdát podivné, ba dokonce úchylné, dle reakcí na její přiznání to vypadá, že má podobnou úchylku mnoho lidí. Avšak, jak jsme říkali na začátku, proti gustu…

Související témata:

Další články

Načítám