Hlavní obsah
Článek

Televizní reality show Love Island je mimo jiné o tom, že v ní její účastníci ukazují těla v plavkách. Speciálně v britské verzi pořadu je pak vidět dámy v bikinách, které si ke kráse dopomohly plastikami. Ne všem se ale vyplatily.

Anna Vakili

Anna Vakili se v podcastu Sisters In The City, který dělá se svou sestrou, dvojčetem Mandi, svěřila s opravdu hororovým zážitkem. Obě se vydaly do Turecka, kde si nechaly zvětšit poprsí. O pár dní později ale v hotelovém pokoji šlo o život. Začaly krvácet a zkolabovaly. Kvůli nepovedenému zákroku dvojčata málem zemřela. Anna si od té doby nechala poprsí vyspravit.

Olivia Attwood Dack

Olivia Attwood Dack hovoří o plastikách otevřeně, dokonce na téma vedla pořad. Poprvé si nechala poprsí zvětšit ve 20. letech, později zatoužila po ještě větším. Zhruba rok s ním byla spokojená, než hořce litovala. Implantáty na ni byly moc těžké, vytahaly jí kůži a klesaly a klesaly, až si je musela nechat upravit.

Megan Barton Hanson

Megan Barton Hanson si nechala finálně upravit poprsí v roce 2021 poté, co hodně zhubla a prsa měla dle vlastních slov nesouměrná. Za opravu dala v přepočtu přes milion korun a zapřísahala se, že s úpravami svého zevnějšku skoncovala.

Laura Anderson

Laura Anderson si v 18 letech vzala půjčku a zatajila rodičům, že jde na plastiku. Chtěla prsa velikosti C, ale plastický chirurg jí je zvětšil na DD. Prý aby jí ušetřil peníze do budoucna. Laura okamžitě po probuzení své silikony nenáviděla. Byly podle ní moc obrovské. Navíc s nimi měla problémy, bolesti v levém prsu způsobily, že musela znovu pod kudlu. Poprsí si nechala zmenšit, ale ani tak s ním není spokojená.

Další články

Načítám