Hlavní obsah
Článek

Šestatřicetiletá Chloe Welsh z velšského Wrexhamu si měsíčně přijde na pořádný balík tím, že na internetu předstírá zranění a zlomeniny různých částí těla. Blondýnka tak zřejmě vyplnila ‚díru na trhu‘ a prostřednictvím platformy, na níž sdílí placený obsah, uspokojila podivné požadavky některých klientů…

Celá myšlenka začala poměrně nevinně a náhodou, když v roce 2017 vypadla z taxíku a zlomila si obě nohy. V té době měla nastoupit do nové práce, ale s jejím zraněním to nebylo možné, a pracovní smlouvu tak musela se zaměstnavatelem ukončit. O tři roky později během lockdownu kvůli covidu-19 se Chloe uchýlila k založení účtu na OnlyFans, kde se i se svou zkušeností svěřila a následně obdržela žádost, aby natočila video, kde by měla zraněné nohy.

„No, v sádře už jsem byla, tak proč ne,“ pomyslela si Chloe. „Je to bizarní, ale myslím, že jde o takovou tu fetiš ‚slečna v nesnázích‘. Nemám s tím problém. Beru pět tisíc liber měsíčně jen za to, že předstírám zranění, protože je to úzce specializovaná oblast,“ dodala Chloe.

Než začala vytvářet obsah pro dospělé, pracovala třináct let v modelingu, ale její současné výdělky převyšují jakoukoli její předešlou činnost. Mezi požadavky, které dostala, bylo i předstírání, že má zlomené nohy i krk. Jednou dokonce kývla na požadavek, aby měla sádru na celém těle, což prý udělala za opravdu hodně peněz. Jeden z požadavků dokonce zněl, aby měla v sádře všechny končetiny a vzala si falešné těhotenské bříško a ještě seděla na invalidním vozíku. Chloe tak momentálně tráví hodiny také výrobou vlastních sádrových odlitků a sama říká, že je to sice dost ujeté, ale za ty peníze to stojí.

Původně drsná zkušenost, kdy měla Welsh kvůli dlouhodobému zranění, následné léčbě a pracovní indispozici tak hluboko do kapsy, že musela dokonce prodat i svůj dům, se tak nakonec změnila ve zlatý důl…

Související témata:
Chloe Welsh

Další články

Načítám