Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fetiš modelka Sabrina Boing Boing se netají tím, že jsou muži posedlí jejími obřími prsy. Zahrnují ji ovšem nejen komplimenty, ale i nevšedními žádostmi. A i když se může zdát, že by Sabrina šla do všeho, jsou věci, na které ani ona nepřistoupí.

Brazilka má v každém prsu dva litry silikonu, takže není divu, že pány její hrudník zajímá. A to si plánuje nechat poprsí ještě zvětšit.

Na Instagramu, kde má stovky tisíc fanoušků, se nedávno pochlubila, jaké nevšední žádosti jí od mužů chodí.

„Je úžasné, jak konkrétní představy lidé mají, pokud jde o moje prsa. Žádali mě, abych si je polila kondenzovaným mlékem, aby je mohli použít jako polštář, nebo na ně prostě celý den zírat,“ svěřila se sledujícím.

Nejbizarnější žádost ale podle ní byla, když ji někdo prosil, aby si prsa pomazala hnojem. To už na Sabrinu bylo trochu moc.

Podle ní jsou nejčastější žádosti spojené s jídlem. Pak ji také chtějí vidět oblečenou jako Pamelu Anderson z Pobřežní hlídky, jak vaří.

„Nevím, odkud ta posedlost vidět mě vařit pramení. Představa mých silikonů v zástěře je přivádí k šílenství,“ tvrdí o svých obdivovatelích modelka.

A aby neobvyklých návrhů nebylo málo, jeden fanoušek nabídl Sabrině v přepočtu přes 230 tisíc korun za silikon z jejího prsa.

Boing Boing uznala, že nad nabídkou přemýšlela. Také prý nepřestává žasnout, s jak fantastickými žádostmi muži přicházejí. A upřímně, my také ne.

Související témata:
Sabrina Boing Boing

Reklama

Další články

Načítám