Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a influencerka Elisa Sanches utratila v přepočtu 450 tisíc korun za novou vaginu, a nyní doufá, že se jí to vyplatí. Fanoušci už totiž umírají nedočkavostí, jaký je výsledek, a jsou ochotni se za takovou podívanou sami plácnout přes kapsu.

Brazilka, kterou sleduje na sociální síti 1,7 milionu lidí, je jednou z nejgooglovanějších žen v zemi. Kontroverzní zákrok se rozhodla podstoupit poté, co ji jeden z fanoušků požádal, aby mu intimní partie ukázala.

Devětatřicetiletá hvězda internetu se na to ale necítila, a tak se rozhodla nejprve podstoupit plastickou operaci.

Ještě před zákrokem založila na placené sociální síti pro dospělé čekací listinu, kde se mohli fanoušci zaregistrovat, aby jim podívaná neunikla, hned jak se Elise klín zahojí. Slavnostní odhalení plánovala na listopad.

„Sledující mi psali denně, abych jim ukázala výsledek,“ prozradila v rozhovoru pro NUdePR.com. „Bylo to něco, nad čím jsem dlouho přemýšlela. Ale výsledek uvidí jen vybraná hrstka lidí,“ nechala se slyšet.

Elisa je ve svém oboru známou tváří, má ale i hodně kritiků, kterým se nelíbí například, že chce takovou věc zpeněžit. „Nemusím nikomu nic vysvětlovat. Někteří mi tleskají za odvahu, jiným se nelíbí, co dělám,“ krčila rameny s tím, že hateři se najdou vždycky.

Související témata:
Elisa Sanches

Reklama

Další články

Načítám