Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Little pracuje v legálním nevěstinci v Nevadě a v poslední době si všimla, že se mezi jejími klienty hojně objevují mladíci, panici, kteří v oblasti intimity nemají žádné zkušenosti. Prý je k ní posílají vlastní matky, aby se něčemu přiučili.

„Bojí se, aby se z jejich synů nevyklubali zahořklí ňoumové, co nevědí, jak uspokojit ženu,“ tvrdí o matkách, které jí prý samy kontaktovaly.

Pokud jde o samotné mladíky, jde prý většinou o introverty, co tráví hodně času hraním videoher, ve škole je šikanovali a nikdy nebyli na žádném rande.

Alice jim tedy zajistí bezpečnou první sexuální zkušenost a ukáže jim vše, co potřebují znát, aby v budoucnu ve vztazích uspěli. Někteří jsou ze setkání tak nervózní, že se třesou. Už za Alice přišli i tací, co ještě ani nepolíbili dívku.

„Myslím, že je fajn začít poprvé s někým mnohem zkušenějším, protože vás nebude soudit,“ míní profesionální společnice.

S muži to obecně umí, takže se s ní rychle uvolní a může pracovat. Má radost, že mladíkům pomáhá nabrat sebevědomí. Dokonce jí prý zpětně děkují, když mají za sebou nějaké to rande.

Pro rady k ní nechodí ale jen mladší, navštěvují ji prý klienti ve věkovém rozmezí 20-70 let. U seniorů jde prý většinou o vdovce, kteří by si ještě rádi našli partnerky, ale nevědí, jak na to. Měla ale i panice, kterým bylo kolem 30, 40 nebo i 50 let.

A pokud jde o maminky, které si její služby objednávají pro své nezkušené syny, nemá s tím Alice problém. Pokud k ní jdou dobrovolně, považuje to dokonce za milé gesto a je ráda, že matkám není lhostejná budoucnost nejen jejich synů, ale i jejich budoucích partnerek.

Související témata:
Alice Little

Reklama

Další články

Načítám